Новинне асорті Євро-2016 з динамівським акцентом

Новинне асорті Євро-2016 з динамівським акцентом

Команда проводить планові заняття на стадіоні «Жорж Каркассон» в Екс-ан-Провансі. Особлива увага німецьких журналістів на відкритому тренуванні була прикута до представника нашого клубу Євгена Хачеріді, після того, як Євген Коноплянка повідомив наступне: «Ви зовсім скоро запам’ятаєте Євгена Хачеріді. В нього ноги як боксерські мішки!».

«Те, як зіграє захисна лінія України може визначити остаточний підсумок гри з Німеччиною», - таку думку висловив журналіст цієї збірної Штефен Поттер. «Хачеріді є центральною фігурою. Він не тільки може закрити таких гравців як Маріо Гомес та Томас Мюллер, але й додати необхідної солідності всій обороні своєї команди».

Один з помічників Михайла Фоменка Андрій Шевченко, який має досвід гравця у протистоянні з Німеччиною, у свою чергу, розповів, що грати з нашою командою нікому не буде легко: «У нас хороша збірна з точки зору кваліфікації гравців. Вона гарно збалансована. До того ж, вже впродовж довгого часу у команди виробився свій стиль. Наші супротивники знають, що проти нас легкого життя чекати не варто!».

Зазначимо, що 1-й номер збірної Німеччини Мануель Нойер, впевнений в надійності захисних тилів Бундестіму: «В мене, як і в команді в цілому, настрій чудовий, адже в нас дуже сильна оборона». Що ж, перевіримо це вже за лічені години, коли її протестують Андрій Ярмоленко (який вже німцям забивав) та інші гравці нашої збірної, тим паче, що є привід перемогти та увійти в історію, так як до цього наші хлопці двічі поступились Німеччині та двічі зіграли унічию.    

Вже стала відома суддівська бригада, яка проведе наш стартовий поєдинок з німцями. Нею стануть арбітри з Англії, на чолі з Мартіном Аткінсоном.

Наприкінці повідомимо цікавинку від офіційного сайту УЄФА, який запропонував кожному ведучому репортеру із національних збірних спрогнозувати майбутнього переможця турніру. Цікаво, що британець Саймон Харт таким назвав Францію, француз Давід Кроссан Німеччину, іспанець Грем Хантер Францію, італійський представник Бен Гідвел також Францію, а німець Штефен Поттер Англію. Тобто, жодних із спеціальних кореспондентів не назвав майбутнім тріумфатором свою збірну…  

Олег Задерновський

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер