Нова секретна зброя динамівців

Нова секретна зброя динамівців

Гравці київського “Динамо” гратимуть у зшитих спеціально для них футбольних бутсах. Технічний спонсор команди - Adidas – найближчим часом надасть чемпіонам України найсучасніші моделі ігрового взуття.

Учора за допомогою спеціальної “піни”, яка зберігає відбиток ноги з найменшими деталями, були знято “мірки”. Відбитки передадуть до Німеччини, у місто Херцогенауер, - у центральну штаб-квартиру Adidas-Salomon AG. Там, під орудою головного “чоботаря” Adidas у повній відповідності до знятих відбитків будуть створені індивідуальній пари PredatorPuls. Кожна “імена” пара бутсів матиме кілька “прикмет приналежності”.

-Номер футболіста на п’яті
-Ім’я або прізвище футболіста на язиці

Горан Гавранчич: “Вважаю, що бутси мають надавати відчуття, насамперед, комфорту та естетичного задоволення. Але за сьогоднішнього високого рівня і технологічності футболу, технічні вимоги до бутсів підвищені. Нині я граю у бутсах adidas F-50 і дуже задоволений, але PredatorPulse, які шитимуться за індивідуальними мірками, ще більш технологічна модель. Я грав у бутсах різних виробників, але для мене Adidas завжди залишався найнадійнішим взуттям”.

Діого Ринкон: “Бутси – мій головний робочий інструмент. Вони повинні бути комфортними, легкими та красивими. Я завжди грав у Adidas і якщо ви спитаєте мене, як я до них відношусь, то відповім: те, що я завжди прибігав до їх послуг, говорить само для себе”.

Клара Айсвірт (генеральний директор “Адидас-Україна”): “Однією зі складових спонсорства Adidas є доступ д останніх світових технологій у спортивному екіпіруванні, за допомогою яких можна досягти більш високих спортивних результатів. Усі провідні футбольні клуби світу і футболісти, у яких є персональні контракти з Adidas, мають можливість отримати індивідуальне взуття від Adidas. Ми переконані, що київське “Динамо” входить до світової футбольної еліти, тож для гравців шитимуться персональні PredatorPulse”.

Сьоме покоління бутсів Predator є найбільш точною, надійною та потужною версією футбольних бутс, які коли-небудь були виготовлені. У основі нової PowerPulse технології лежить принцип, який вже використовується в конструкції тенісних ракеток та ключок для гольфу: оптимальний розподіл маси. Це означає, що цент тяжіння зміщено ближче до “робочого” місця, до точки удару. 40 грам переміщено до носку бутсу. З новою технологією PowerPulse силу удару зростає на 3%. Це означає збільшення швидкості польоту м’яча і, відповідно, значне зменшення часу на прийняття рішення воротарю. Не дивлячись на таке інноваційне використання ваги, бутси PredatorPulse 2004 року є найлегшими за всю історію серії Predator.

Таким чином динамівці отримали нагоду продемонструвати більш динамічну і активну гру, багату гольовими моментами. Індивідуальні Predator стануть додатковою зброєю української команди на полях футбольних баталій.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер