Новорічний настрій для друзів київського «Динамо»!

Новорічний настрій для друзів київського «Динамо»!

Ось уже 19-й рік поспіль діти, постраждалі внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, приходять до динамівського дому, де на них чекають добрі друзі.

Цього разу зустрітися та поспілкуватися з підопічними благодійних організацій «Родина» та «Квіти полину» прийшли президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс, головний тренер Олег Блохін, один із топ-менеджерів клубу Матвій Заміховський.

120 діточок та їхні батьки зайняли зручні місця в конференц-залі. Першим слово взяв президент «Динамо» Ігор Суркіс:

- 19 років разом – це дорогого варте! У такому віці ми своїх дочок намагаємося заміж видати. Але роки пролетіли, наче один день, усім, чим могли, ми вам допомагали. І підтримка та енергетика, якими від вас заряджаємося ми, дорогого варті. Напередодні святкових новорічних днів хочу всіх вас привітати, побажати міцного здоров'я. Щоб усі існуючі проблеми залишилися в році, що минає, не переходили до наступного. Кожен рік ми загадуємо якісь бажання, але, на жаль, не всі вони втілюються в життя. У боротьбі перемагає найсильніший – ви це знаєте не гірше за нас. Будьте здорові та щасливі, а ми завжди будемо вас підтримувати.

Після бурхливих оплесків до дітей звернувся головний тренер «Динамо» Олег Блохін:

- Хочу привітати діточок та їхніх батьків із майбутнім Новим роком! Здоров'я вам, перш за все, без нього не буде щасливих днів життя. Я другий рік відвідую це свято, шкода, що не 19-ть. Чудово розумію, наскільки для вас це важливо, наскільки важливо для людей, які організовують захід, та для всього київського «Динамо». Успіхів вам та здоров'я!

Не залишилися осторонь і керівники благодійних організацій «Родина» та «Квіти полину» Раїса Денисенко та Олег Липкань, які подякували керівництву ФК «Динамо» (Київ) за допомогу, яку надають протягом майже двох десятиліть.

«Сьогодні чудовий сонячний день, і я вважаю, це не випадково. «Динамо» (Київ) уже багато років допомагає нашим організаціям, за що велика подяка клубу та його керівникам. Найменше, чим ми можемо віддячити вам, це залишити частину своєї душі, частину серця, підтримуючи нашу улюблену команду. Радіти її перемогам та робити все, що в наших силах, щоб їх було якомога більше», – сказав Олег Липкань.

Після завершення урочистої частини актори Київського муніципального театру ляльок представили виставу «Принцеса на горошині».

А завершився захід на оптимістичній ноті. Кожен із тих, хто прийшов, отримавши від ФК «Динамо» (Київ) подарунок, сфотографувався, взяв автограф та, головне, пішов додому у святковому настрої.

Нехай у наступному році у вас, дорогі друзі київського «Динамо», буде більше таких радісних днів.

Щастя вам, радості! З Новим роком!

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького, В.Раснера, В.Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер