Новорічні подарунки від «Динамо»

Новорічні подарунки від «Динамо»

Новий рік – час для дива і виконання бажань. Напередодні чудового свята ФК «Динамо» в особі президента Ігоря Суркіса спробувало подарувати частинку тепла і турботи тим, хто більше за всіх цього потребує.

В понеділок Ігор Суркіс разом із Міністром у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком відвідали київську загальноосвітню школу-інтернат №14, яка дає притулок і освіту соціально незахищеним дітям. Радощі вихованців не було межі! Представники фан-клубу команди перед початком зустрічі провели футбольну вікторину, запропонувавши учням відповісти на питання з історії «Динамо». Діти із готовністю відгукнулися на ініціативу, з азартом відповідаючи на питання ведучого. Ті, хто дав правильні відповіді, отримали свіжі номери офіційного клубного журналу, щорічника 2007/08 та енциклопедії «Динамо-80».

Ігор Суркіс приїхав до школи-інтернату на 30 хвилин раніше від запланованого. За цей час він встиг обійти школу і подивитися на умови, в яких живуть діти. Після цього пообіцяв, що в кожну з 54-х житлових кімнат буде поставлено телевізор. Це викликало бурю захоплення у дітей, які зібралися в залі.

А для того, щоб діти стали ще ближчими до «Динамо», президент клубу подарував інтернату 100 безкоштовних абонементів для відвідування домашніх матчів команди. Ігор Михайлович також пообіцяв, що щороку два найкращі учні школи зможуть поїхати разом із командою на виїзні матчі єврокубків.

Свої подарунки отримала й дитячо-юнацька футбольна команда школи-інтернату, яка бере участь у міських змаганнях і, зокрема, стала переможцем турніру ФФУ «Ти не один» серед команд шкіл-інтернатів. Юні футболісти отримали від гостей сувенірну продукцію й екіпірування, фірмові м’ячі, комплекти форми і бутс для занять футболом. Були від Юрія Павленка й Ігоря Суркіса інші подарунки, що викликали неповторну радість в очах дітей.

У подяку вони виконали музичні номери і подарували свої картини. Одна з них дісталася молодшій доньці Ігоря Суркіса Яні, яку президент «Динамо» взяв із собою на захід: «Моїй доньці вже сім років, і вона має розуміти, що в житті не все так просто, - пояснив Ігор Михайлович. – Якщо вона живе комфортно, і в неї все є, це ще не означає, що інші нічого не потребують. Я хочу, щоб вона бачила, що є діти, яким не все так доступно. Не має значення, в якій сім’ї виховується донька. Для мене найголовніше, щоб вона виросла гідним членом суспільства. Яна розумна дівчинка і, гадаю, зрозуміє, що в житті все потрібно цінувати».

Після передсвяткового заходу гості не приховували вражень:

Юрій Павленко, Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту України:

- Десь ми будуємо спортивні майданчики, кудись привозимо телевізори, або просто даруємо новорічні подарунки. Наше завдання – щоб жодна дитина не залишилася без уваги дорослих. Я хотів би всіх привітати із Новим роком і Різдвом, побажати, щоб наступний рік, який буде непростим, приніс щастя і благополуччя в кожен будинок, в кожну родину. І щоб ми раділи не тільки своїм успіхам, але і досягненням дітей і близьких.

Ігор Суркіс, президент ФК «Динамо» (Київ):


- У школу-інтернат №14 ми приїхали невипадково. Вважаю, це одна з найкращих шкіл за організацією навчального процесу. Подібні акції футбольний клуб проводить щороку. Цього разу ми зуміли охопити 5 тисяч дітей, а це майже всі інтернати Києва та області. Мені дуже приємно, що підростає молоде покоління вболівальників, яке буде підтримувати і любити «Динамо», пам’ятаючи про патріотизм до своєї країни. В них я бачу майбутнє. У важкий для країни час ми маємо об’єднатися і зробити так, щоб наші діти не відчували ніякої кризи. І знали, що поряд з ними є мудрі дорослі люди, які допоможуть в будь-якій ситуації. В Новому році бажаю всім міцного здоров’я, щастя, успіху, благополуччя і швидкого подолання всіх труднощів. Вболівайте за «Динамо!

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер