Новини з лазарету: Бойко розпочав фізичну реабілітацію, відновлення Бурди йде за планом

Новини з лазарету: Бойко розпочав фізичну реабілітацію, відновлення Бурди йде за планом

- Микита Бурда через місяць після операції літав на консультацію до хірурга в Іспанію. Професор Рамон Кугат, оцінивши стан його коліна, зробив висновок, що відновлення йде за планом. Також він порекомендував Микиті деякі вправи для коліна. Після повернення з Барселони Бурда продовжує реабілітацію вже з поправкою на вказівки професора, який його оперував.

Денис Бойко вже розпочав активні тренування. Протягом двох тижнів він працює у тренажерному залі, а останні п'ять-шість днів тренується і на полі: стоїть у воротах, ловить м'яч, щоправда, поки без стрибків. Крім того, Денис активно займається фізичною підготовкою, тобто відновлює силу м'язів, координацію, спритність. Контрольна МРТ показала, що все відмінно. Скарг у нього також немає. У Дениса є величезне бажання зіграти ще цього року. Тепер він проходить активну фізичну реабілітацію: працює з тренером воротарів, тренером із фізпідготовки, реабілітологами - усе в комплексі.

У Артема Шабанова звичайне розсічення верхньої повіки з невеликою гематомою. Жодного впливу на його працездатність або участь у тренувальному або ігровому процесі воно не чинить.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер