Нові ролі Тетяни Алієвої та Деяни Нінкович

Нові ролі Тетяни Алієвої та Деяни Нінкович

У столичному ресторані «Прага» відбулася презентація нової аудіокниги Оксани Новицької із серії «О мужском и женском» – «Мой! Моя! Или Доля Ангелов».

У рамках програми вечора пройшов показ колекції вечірніх суконь дизайнерів Марина та Олени Гуралюк. Натхненні темою чемпіонату Європи, який пройде влітку наступного року в Україні та Польщі, автори виконали наряди переважно в патріотичних жовто-блакитних кольорах. В якості моделей були запрошені дружини футболістів, у тому числі й динамівців – Тетяна Алієва та Деяна Нінкович. Під пильним поглядом своїх чоловіків, Олександра та Мілоша, які прийшли підтримати їх, дівчата на «відмінно» впоралися зі своїм завданням, зірвавши шквал оплесків від присутніх у залі гостей.

Після заходу натхненні моделі поспілкувалися з журналістами. Деяна Нінкович зазначила, що для неї це не перший досвід роботи на подіумі, а також зізналася, що одного разу хотіла би побачити свого чоловіка в ролі моделі. «Попри те, що деякі дизайнери хотіли б запросити Мілоша в якості моделі, йому на це складно вирішитися. Каже, на полі почуває себе комфортніше», – сказала Деяна. На відміну від Нінкович, для Тетяни Алієвої цей показ був першим в якості моделі: «Я довго відмовлялася від ідеї взяти участь у заході, оскільки не є прихильницею світських вечірок. Але організаторам все ж вдалося зацікавити мене. Зараз я не шкодую – сукні, в яких ми виходили на подіум, приємно вразили. Вважаю, чим більше буде подібних заходів напередодні Євро-2012, тим краще – як для футболістів нашої збірної, так і для вболівальників».

Поділилися враженнями від перевтілення своїх дружин і хлопці. «У принципі, я не прибічник подібних заходів, але сьогодні не міг не прийти. Сукня, в якій Таня виходила на подіум, я до показу не бачив, тому для мене це був сюрприз. За неї абсолютно не хвилювався, був упевнений, що все пройде відмінно», – розповів Олександр Алієв. Мілош Нінкович спробував перевести розмову на футбольну тему, але кілька слів про захід вусе ж сказав. «До нашого знайомства Деяна працювала в модельному бізнесі, але коли надійшла пропозиція взяти участь у цьому показі, довго відмовлялася. Погодилася лише під моїм натиском (посміхається). Хоч наряди і доволі відверті, до поглядів чоловіків Деяну ревнувати не буду», – завірив Милош.

Загалом, задоволення від заходу отримали всі – як дружини, які спробували себе в новій ролі, так і футболісти, які трохи відволіклися від важких тренувальних та ігрових буднів. А емоційна розрядка їм зараз не завадить, оскільки попереду відповідальні матчі в чемпіонаті України та Лізі Європи.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер