Новий рік «по-динамівські»

Новий рік «по-динамівські»

Зустріч Нового року для багатьох з нас є довгоочікуваним і найулюбленішим святом. Одвічна дилема "з ким і як зустрічати Новий рік" не обійшла стороною і динамівців, які потихеньку з'їжджаються з південних країн у холодний, але дорогий серцю Київ. Журналісти офіційного сайту зв'язалися з деякими з них і поцікавилися, де, з ким і як проводжатимуть старий і зустрічатимуть новий рік наші улюбленці.

Під акомпанемент пекучого сонця і морського прибою у Арабських Еміратах зустріне новорічні свята Сергій Федоров. Разом з сім'єю динамівський оборонець підніме бокал шампанського під тропічною ялинкою, побажавши, щоб травми та їх рецидиви залишились у 2003-му. "Здоров'я, ось що найголовніше, ось, без чого життя не буде повноцінним! Наших уболівальників хочу попросити не втрачати надію і вірити в нас. Тільки об'єднавшись, ми зможемо підкорити намічені висоти", - зазначив Сергій.

За старою традицією хорватський оборонець Горан Саблич новорічну ніч проведе в рідному Спліті. "Хоча в нашій країні Новий рік менше популярний за Різдво, - каже Горан, - збираюсь провести його весело. Разом з дружиною запросимо друзів, знайомих… Від подарунків утримаюсь. Вони всі були презентовані 25 грудня. Собі в наступному році побажаю здоров'я і успішних виступів у "Динамо". Сподіваюсь, вони змусять привернути увагу тренерів збірної, які, в свою чергу, запросять мене на чемпіонат Європи в Португалію.

До Києва після захоплюючого відпочинку в Домініканській республіці повернувся Олександр Хацкевич. Знаходячись в оточенні домочадців, розповідати про новорічні подарунки Олександр відмовився, однак відзначив, що вони будуть приємними та оригінальними. Перший бокал у новорічну ніч підійму за здоров'я та вдачу, а вже далі буде все інше… "Хочу побажати, щоб у наступаючому році ми як можна менше були схожі на символ року - мавпу", - іронічно резюмував Олександр.

Капітан команди Валентин Белькевич зустріне 2004-й у Києві в колі друзів. Для багатьох з них білорус уже підготував сувеніри, які, за його словами, повинні принести удачу на всі 12 місяців, а то і більше. "Є в мене і заповітне бажання, - говорить Валентин. - Однак його я залишу при собі. Можливо, у цьому випадку воно з більшою ймовірністю здійсниться і тоді про нього дізнаються всі".

На "в'яжеться" острів Балі з Новим роком у голеадопа Максима Шацьких. "Відпочивати там гарно, але підняти бокал шампанського і перегорнути календар у 12-ть ночі маю намір в Києві з найближчими і найдорожчими мені людьми. З Узбекистану до нас прилетіла мама з братом, можливо, будуть і інші гості. Подарунки вже підготував, але про їх зміст промовчу. Раптом дружина чи діти зайдуть на офіційний сайт… Який тоді це буде сюрприз? - задався питанням Максим. - Собі і всім шанувальникам футболу хочу побажати, щоб 2004-й рік був хоч трохи вдалішим за попередній".

В канун 31 грудня повернеться до Києва і Денис Онищенко. Серед варіантів зустрічей Нового року Денис, разом з дружиною, зупинився на компанії колег-футболістів. "Попередній склад вже сформовано і до нього увійдуть динамівці Андрій Несмачний і Олександр Алієв, одесити Віталій Лисицький і Олександр Косирін. Але, скоріш за все, "дозаявок" не уникнути. І це чудово, адже хороших людей ніколи не буває багато", - зізнався Денис. - Родичам та друзям динамівець вже встиг підготувати подарунки, які "хоча і не дуже дорогі, але доволі приємні".

Разом з батьками в Сумах зустріне перший день 2004 року юна надія динамівців Олег Гусєв. 20-річний півоборонець для найдорожчих людей все встиг підготувати подарунки, левову частину яких придбав у грудні в Німеччині, де оперувався в одній з місцевих клінік. "Головне не подарунок - а увага до близької тобі людини", - на по роках мудро підсумував Олег.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер