Новий комплект домашньої ігрової форми ФК «Динамо» (Київ)

Новий комплект домашньої ігрової форми ФК «Динамо» (Київ)

Компанія аdidas презентувала на найближчі два сезони новий домашній комплект ігрової форми футболістів нашого клубу.

Втілюючи в собі класичну елегантність і багату культурну спадщину, нова форма виконана в традиційному білому кольорі з елементами української вишиванки.

При розробці екіпіровки дизайнери втілили побажання фанів клубу привнести національні елементи та культурні символи українського народу в дизайн нової форми.

Особливістю нової форми стало використання українських орнаментів, які відображаються в національному одязі.

Так, на грудях гравців красується вертикальна смуга, обрамлена синім орнаментом, що символізує вишиванку.

На формі також розміщений логотип і емблема клубу. З боків, а не на плечах, як раніше, розміщені традиційні три смужки adidas. Гетри прикрашені динамівським символом - великою літерою «Д».

У новій домашній формі символ вишиванки відіграє особливу роль. Це не тільки данина поваги традиціям і культурній спадщині українського народу. Вишиванка відображає ключові для українців цінності - волю, єдність та свободу. Орнамент у синьому кольорі, символізує оберіг, небо, здоров’я, життєву енергією і тісно переплітається з кольорами клубу.

При створенні футболки була використана технологія Climacool, головна особливість якої полягає в здатності регулювати температуру тіла спортсмена шляхом виведення надлишків вологи і тепла з поверхні шкіри за рахунок поєднання тепловідштовхуючих метаріалів, та матеріалів, які виводять вологу. За допомогою інфрачервоних камер, дизайнерам вдалося виявити основні зони тепло- і потовиділення спортсмена і використовувати технологію саме там, де необхідно контролювати інтенсивність температури тіла.

Свій перший матч у новій екіпіровці ФК «Динамо» Київ проведе вже 6 серпня в домашньому поєдинку проти ФК «Дніпро».

Нова екіпіровка вже доступна в офіційному фан-магазині ФК «Динамо» Київ та на сайті www.shop-fcdk.com.

З 15 серпня нова екіпіровка буде доступна в усіх концептуальних магазинах adidas в Києві.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото нового комплекту домашньої форми

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер