НСК «Олімпійський» підвищить заходи безпеки на матчі «Динамо» - «Марітіму»

НСК «Олімпійський» підвищить заходи безпеки на матчі «Динамо» - «Марітіму»

24 серпня 2017 року на матчі раунду плей-оф Ліги Європи сезону 2017/2018 між командами «Динамо» (Київ, Україна) та «Марітіму» (Фуншал, Португалія) будуть підвищені заходи безпеки.

У зв'язку з масовими заходами та святкуванням Дня Незалежності України, НСК «Олімпійський» та правоохоронні органи підвищать заходи безпеки на матчі: перед турнікетами буде розташована лінія металодетекторів та буде проводитися додатковий огляд. З огляду на це, наполегливо просимо приходити на стадіон заздалегідь. Нагадуємо, що ворота стадіону відкриються за 2 години до початку матчу, а саме о 17:45!

Також нагадуємо, що завтра буде обмежено роботу наступних станцій метрополітенустанція «Майдан Незалежності» та вихід на вул. Інститутська зі станції «Хрещатик» будуть закриті до закінчення святкових заходів. Пересадка та інші виходи з «Хрещатика» працюватимуть без змін. За час до початку матчу (о 18:45) станція метро «Олімпійська» буде закрита на вхід і вихід пасажирів (поїзди прямуватимуть без зупинки), станція «Палац Спорту» закрита на вихід, а станція «Площа Льва Толстого» закрита на вхід. Після завершення гри, залежно від пасажиропотоку, може бути обмежений вхід пасажирів на станціях «Олімпійська», «Палац Спорту» та «Площа Льва Толстого».

Бережіть свій час. До зустрічі на футболі!

Прес-служба НСК «Олімпійський»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер