НСК «Олімпійський»: підготовка до гри «Динамо» – «Рапід» ведеться на найвищому рівні

НСК «Олімпійський»: підготовка до гри «Динамо» – «Рапід» ведеться на найвищому рівні

Незалежно від погодних умов, мерзнути уболівальникам «Динамо» не доведеться. Сподіваємося, що обігрівати наших фанів будуть не лише фаст-фуди «Олімпійського», які цього дня будуть працювати у штатному режимі по всьому периметру арени (хоча кількість відкритих ресторанів буде варіюватися відповідно до кількості глядачів), а й події на футбольному полі. Проте, за словами працівників стадіону, всі вболівальники будуть нагодовані та напоєні. Головне ж прохання до наших фанів  не гуртуватися біля одного блока-харчування, а пошукати сусідній, більш вільний фаст-фуд.

До речі, про газон стадіону, який, за запевненням працівників «Олімпійського», обіцяє бути на найвищому рівні. Вже зараз, проходячи повз арени ближче до вечора, видно відблиски установок, що допомагають нормальному зростанню та функціонуванню трав'яного покриття.

Варто також нагадати, що по всьому периметру нижнього ярусу стадіону розташовано 205 місць для людей із особливими потребами, квитки яким ФК «Динамо» надає абсолютно безкоштовно. Для таких шанувальників нашого клубу існує окремий вхід із північного боку «Олімпійського» (ст. метро «Палац Спорту»).

Після проїзду/проходу через блок турнікетів є можливість безперешкодно заїхати/зайти до сектору С нижнього ярусу, де знаходяться спеціальні місця для людей із обмеженими фізичними можливостями та місця для супроводжуючих осіб.

У галереї сектора З знаходяться сан.вузли для людей зі спеціальними потребами, які позначені відповідними значками.

Із метою безпеки та комфортного перебування на стадіоні вболівальників зі спеціальними потребами, рекомендується користуватися послугами супроводжуючої особи. У разі неможливості супроводу, людей із особливими потребами зустріне та допоможе потрапити до чаши стадіону стюард.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер