Про дифірамби і фальшиву ноту

Заслужені дифірамби, що лунають на адресу київського «Динамо» після першого матчу групового турніру Ліги чемпіонів із казанським «Рубіном», не викликають сумнівів навіть у найбільш безнадійних скептиків і незмінних опонентів команди. Насправді: блискуча, тактично грамотна, вольова гра підопічних Валерія Газзаєва, і як наслідок переконлива перемога над чемпіоном Росії, нікого не залишила байдужим і заслужила найвищої оцінки футбольних фахівців та вболівальників.

Але, на жаль, і в цьому хорі одностайності не обійшлося без фальшивої нотки. Одне з видань граничну зарядженість динамівців на перемогу пояснило тим, що нібито наставник киян у перерві матчу «влаштував розборки в роздягальні» і навіть «розламав стільця».

У зв'язку з цим прес-служба ФК «Динамо» (Київ) уповноважена заявити: дана інформація не відповідає дійсності, а публікація фальшивки викликала вкрай негативну реакцію гравців і тренерів команди. Не варто переходити межі допустимого, колеги! Тим паче на загальному для нас з вами полі – там, де панують принципи «Respect» та «Fair play».

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер