Про важливість дербі: «Арсенал» - «Динамо». Перед матчем

Про важливість дербі: «Арсенал» - «Динамо». Перед матчем

У всьому світі футбольне дербі це прикраса та родзинка національних чемпіонатів. Хочеться, щоб Україна не відставала!

Сьогодні динамівці в принциповому матчі зі своїми амбіційними (поки що не по грі і результату, а більше по піару і громадській діяльності) земляками з «Арсеналу». Зустріч обіцяє бути дуже гарячою!

У якому зараз стані чемпіони України – велике питання. Після серії невдач і чергової зміни тренера «біло-сині» зуміли обіграти свого головного ворога в національних турнірах донецького «Шахтаря», після чого футболісти роз’їхались по своїх збірних.

Паузу підопічні Олега Лужного заповнили тренуваннями і двосторонньою грою, і ціла низка «збірників» отримали солідні навантаження в своїх національних командах. Важко сказати, у якому фізичному стані знаходяться Юссуф, Бангура і Ель Каддурі, які літали до Європи для участі в товариських матчах.

Втрат у динамівців більше, ніж достатньо. У Бразилії відновлюються Клебер і Родріго, через травми не грають Михалик, Шовковський і Діакате. Під питанням участи Майкла і Несмачного. Дискваліфікованих у чемпіонів немає.

Технічна інформація

Матч першого кола

ДИНАМО - АРСЕНАЛ 2:2 (1:1)

Голи: Майкл (34, 66) - Закарлюка (43), Селезньов (90+2)

Динамо: Шовковський, Гусєв (Нінкович, 68), Родріго, Ващук, Несмачний, Михалик, Корреа, Діого Рінкон (Лисенко, 79), Майкл, Ребров (кап) (Маркович, 61), клевер

Арсенал: Рева, Романчук, Беньо, Хомін (Біто, 73), Симоненко, Литовченко, Мізін (кап) (Деметрадзе, 77), Кузнєцов, Закарлюка, Ессола, Жоземар (Селезньов, 67)


Матч дублерів (23.11.2007)
Арсенал - Динамо 0:1
Гол: Зозуля 72

Динамо (д): Кічак, Назарчук, Петров, Бутенін, Фартушняк, Єременко (Степанець, 46), Мурзоєв, Зозуля (Шевчук, 87), Алієв (Стеценко, 85), Лисенко (Степанищев, 46), Фаркаш (Герасим’юк, 46)


Судді
Арбітром у полі виступить Юрій Мосейчук із міста Чернівці. 36-річний рефері почав судити матчі регіонального рівня в 1993 році, а в 2004 почав залучатись до поєдинків вищої ліги.

Допомагатимуть йому на лінії Микола Левко з Чернівців і Микола Васюта з Рівного. Резервним рефері у київському дербі буде киянин Павло Чижевський. Делегат ФФУ – Борис Воскресенський (Київ), інспектор ФФУ – Валерій Авдиш (Сімферополь). 

Історія

протистоянні з динамівцями «каноніри» не змогли здобути жодної перемоги, у дванадцяти матчах зігравши лише тричі внічию. Різниця м’ячів теж вражає – 8:28 на користь «Динамо».

Початок матчу о 18.00, пряма трансляція на телеканалі ТЕТ. Текстовий он-лайн коментар на нашому сайті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер