Обеззброїли “Арсенал”

Обеззброїли “Арсенал”

У впертій боротьбі київські динамівці перемогли одного з фаворитів групи лондонський “Арсенал” і, маючи в активі шість очок, поділяють з міланським “Інтером” перше місце. Заповітні три очки дісталися підопічним Олексія Михайличенко чималою кров’ю.

Компенсувати перевагу в індивідуальній майстерності англійців господарі поля могли максимальною самовіддачею усіх без виключення гравців та правильно обраною тактикою на гру. Обидва компоненти спрацювали “на всі 100” і дощовий жовтневий вечір салютував на честь української команди!

А могло все повернутися і не в нашу корить. Гості нанесли у створ воріт Шовковського 10 ударів, два з яких прийняла на себе поперечина. Ще 8 вистрілів пішли “в молоко”. Останні десять хвилин зустрічі хлопці Венгера заточили нашу команду в своїй штрафній, а голкіпер Йєнс Леманн “намотував” кілометри від однієї штрафної до іншої. Але динамівці вистояли, а, якби більше поталанило в контратаках, могли й покарати лондонців за необачливість воротаря.

Перший гол матчу став наслідком вдалого рикошету в штрафній на Максима Шацьких, який таким подарунком скористався сповна. Подвоїв рахунок капітан команди Валентин Белькевич, покаравший все того ж Леманна за необачний вихід за межі штрафної. Після цього киянам слід було перевести гру в спокійне русло, більше контролювати м’яч, але в одній з атак оборонці “загубили” Анрі, який, отримавши “копаного”, холоднокровно відправив його у лівий від Шовковського кут.

Фінальний штурм “канонірів” динамівці вистояли і наздогнали (у обох по 6 очок) італійський “Інтер”. У спину лідерам дихає “Локомотив” (4 очки), несподівано навіть для своїх шанувальників перемігший міланців 3:0. На незвичному останньому місці з одним очком “плентається” лондонський “Арсенал”.

Наступний тур, матчі якого відбудуться 5 листопада, багато в чому прояснить ситуацію у групі. Нагадаємо, що в Лондоні зіграють “Арсенал” і “Динамо”, а в Мілані “Інтер” намагатиметься реабілітуватися на очах уболівальників за розгромну поразку від “Локомотива”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер