»Оболонь» – «Динамо». Початок матчу о 14:00

»Оболонь» – «Динамо». Початок матчу о 14:00

Це в минулому сезоні «Оболонь» була «грозою авторитетів», спеціалістом із відбирання очок у лідерів. Зараз ситуація змінилася, команда з північного району Києва відчайдушно бореться за виживання, на даний момент безнадійно перебуваючи на останньому місці в турнірній таблиці.

Легкої прогулянки по «Оболонь-Арені» сьогодні ввечері для «Динамо» точно не буде. В «Оболоні» новий тренер, хоча і з динамівським ігровим минулим, проте кілька років тому недовго попрацював у тренерському штабі «Динамо», без особливих заслуг залишивши його. Напевно у лідера за натурою Василя Раца є величезне бажання зіпсувати нерви «Динамо», заразом додавши собі до активу кілька балів перед зимовою перервою.

Шість днів на підготовку до гри з «Оболонню» – незвично багато для «Динамо». Нинішньої осені команда виступає двічі на тиждень, проводячи перед черговою грою одне-два тренування. У цьому матчі «Динамо» не дорахується Артема Мілевського, термін дискваліфікації якого в чемпіонаті України склав чотири поєдинки. У команді чималий вибір виконавців на позиції другого нападника – одужав Шевченко, у відмінній формі Алієв, завжди готовий Нінкович. Проте тримаючи подумки матч зі «Сток Сіті», де потрібні досвідчені та перевірені гравці, шкода, що не доведеться подивитися у справі Артема.

В іншому, кадрові втрати в «Динамо» мінімальні. У попередні роки в цей період через травми тренери не дораховувалися близько дюжини футболістів, що вносило серйозні корективи до гри команди. Зараз поза грою лише захисники Михалик та Попов. Із першою командою вже два місяці тренується Бертольйо, але на поле випускати аргентинця Юрій Сьомін поки не поспішає. Близько року футболіст пропустив через травми і тепер відновлює ігрові кондиції в молодіжній першості.

У п’ятницю останнє перед грою з «Оболонню» тренування «Динамо» провело незвично рано. Пам’ятаючи про ранній початок зустрічі, о другій годині дня команда вийшла на годинне заняття. Увечері в розкладі динамівців була «теорія». У тренуванні взяли участь вісімнадцять польових гравців і два воротарі. Окрім Мілевського до звітної зустрічі не готується бразилець Дуду, якому Юрій Сьомін у зв’язку із сімейними причинами дав кілька днів відпочинку. В іншому всі здорові й у чудовому настрої підійшли до столичного дербі.

Обслуговувати зустріч буде арбітр ФІФА Сергій Даньковський із Києва. Даньковський почав суддівську кар’єру в 1997 році. Вже за два роки залучався до роботи на матчах другої ліги, арбітр вищого дивізіону – з 2008 року. На іграх за участю «Динамо» за цей час у якості головного арбітра не працював. Допомагати киянину на лініях будуть асистент арбітра першої категорії Едуард Курцеба (Одеса) та асистент арбітра національної категорії Ігор Альохін, який представляє Сімферополь.

Матч 18-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Оболонь» – «Динамо» відбудеться 26 листопада, в суботу, на стадіоні «Оболонь-Арена». Початок о 14:00. У прямій трансляції дивіться поєдинок на телеканалі «Футбол», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».


Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер