»Оболонь» - «Динамо». Початок о 19:00

»Оболонь» - «Динамо». Початок о 19:00

За вісімдесят із гаком років «Динамо» виступало в десятках країн і на сотнях стадіонах, а сьогодні команді доведеться вперше в історії зіграти на новій арені у своєму рідному місті. Подорож на саму північ Києва, на вулицю із звучною назвою Північна, стане для команди Валерія Газзаєва продовженням зустрічей із столичними колективами.

Про те, що для «Динамо» тепер немає прохідних ігор, чітко стало помітно в нинішньому сезоні. Якщо в попередні роки тренери могли вдатися до ротації складу, дати відпочити окремим гравцям, тепер подібна розкіш просто недопустима. Тільки позамежна концентрація і така ж самовіддача дадуть команді шанс повторити успіх минулого сезону. Ускладнює завдання динамівцям вагон із візком жовтих карток, що вибивають з обойми Газзаєва найцінніші кадри.

Проти «Оболоні» не зіграє пара центральних захисників Алмейда-Юссуф, які знайшли хороше взаєморозуміння. Швидше за все, на відповідальній позиції вийдуть Бетао та Хачеріді. Також тренер завжди може розраховувати на допомогу універсального Михалика. Доведеться Газзаєву змінювати конструкцію гри команди й в атаці, на ключових ролях в якій традиційно виступав Мілевський. Місце дискваліфікованого форварда може зайняти Зозуля чи Гіоане, який добре вміє атакувати з глибини поля. Не варто динамівцям забувати, що багато хто з них перебуває під загрозою дискваліфікації, та кожна подальша картка означає пропуск мінімум однієї гри.

Поєдинок 25-го туру Епіцентр-Чемпіонату України «Оболонь» - «Динамо» відбудеться на стадіоні «Оболонь Арена» (вул. Північна, 8, найближча станція метро - Героїв Дніпра). Початок о 19.00. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер