“Оболонь” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

“Оболонь” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер “Динамо”:

-Матч, певною мірою, не був схожий на інші поєдинки. Настанови тренерів виконували далеко не всі гравці, деякі подумками були вже на матчі з “Інтером”. Через це ми лише фрагментами демонстрували колективну гру, особливо в атакуючих діях. В обороні команда зіграла відносно надійно. Результат зустрічі досягнуто за рахунок індивідуальних дій наших футболістів.

У першому таймі ми забили два м’ячі й деякі гравці почали берегти сили. Дуже важливо, що ми перемогли, але зробили це тільки за рахунок більш високого класу. В цілому грою команди (особливо – в атаці) не задоволений.

-У якому стані Йєрко Лєко?
-Розпочнемо з того, що Ринкон зазнав у першому таймі невеличке ушкодження, тому ми були змушені замінити його в перерві. Теж саме можу сказати і відносно Лєко. Зазначу, що “Оболонь” у цьому плані нам “допомогла”. Амбіції треба було демонструвати раніше, а не за рахунку 0:4.

-В четвер у товариській зустрічі на поле вийшов Нанні. Його поява можлива у матчі з “Інтером”?
-Не виключено, але гарантувати це я вам не можу. Спаринг-партнер (білоцерківська “Рось”, - прим. авт.) був невисокого рівня, тому нам було важко об’єктивно оцінити його готовність.

Є ще кілька днів, упродовж яких ми спостерігатимемо за Нанні на тренуваннях. Я не виключаю, що до Мілану вирушать не 18, а 20 футболістів. У їх числі може бути Роберто.

-Чому у Пеєва в сьогоднішній грі було багато браку?
-Це дійсно так. Він часто брав гру на себе, діяв індивідуально. Мабуть, він просто хотів проявити себе якнайкраще і потрапити у стартовий склад на матч з “Інтером”. Це зіграло зовсім не позитивно для нього. Аналогічно можу сказати й про інших гравців.

* * *

Петро Слободян, головний тренер “Оболоні”:

-Сьогодні ми показали, на що здатні у порівнянні з київським “Динамо”. Перші 25-ть хвилин нам удавалося побудувати обороні дії таким чином, що в опонентів практично не було можливостей для взяття воріт. Але згодом помилки оборонців призвели до взяття наших воріт.

Наприклад, у першому таймі Шацьких біля наших воріт практично нічого не створив, але коли Нівінський за ним не вгледів, форвард одразу відзначився. Потрібно переглянути відеозапис гри, але, скоріш за все, у другому і третьому м’ячах винен наш голкіпер.

В атаці нам не вдавалися елементарні речі. Хіба можна з таким багажем обігравати “Динамо”? Сьогодні сили команду були абсолютно різними.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер