»Оболонь» – «Динамо»: львівський арбітраж столичного дербі

»Оболонь» – «Динамо»: львівський арбітраж столичного дербі

Стала відома бригада арбітрів, які будуть обслуговувати поєдинок 25-го туру Епіцентр-Чемпіоната України з футболу між столичною «Оболонню» та «Динамо».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Грисьо зі Львова. Займається суддівством з 1995-го року, а в 2000-му вийшов на професійний рівень, почавши обслуговувати поєдинки другої вітчизняної ліги. З 2008-го року залучається до обслуговування матчів Прем’єр-ліги.

У нинішньому сезоні львів’янин працював на двох матчах за участю «Динамо», які закінчилися з діаметрально протилежними результатами. У 2-му турі підопічні Валерія Газзаєва каменя на камені не залишили від сімферопольської «Таврії» (6:0), а в перенесеному матчі 13-го туру в Ужгороді зазнали фіаско від місцевого «Закарпаття» (0:1).

Допомагати головному рефері на лініях будуть його земляки – асистент арбітра першої категорії Анатолій Філевич та асистент арбітра національної категорії Андрій Валенко. Функції резервного будуть покладені на арбітра ФІФА, киянина Ігоря Іщенка.

За організацією матчу і роботою бригади арбітрів стежитимуть також представники столиці – делегат ФФУ Анатолій Бузник та інспектор ФФУ Вадим Шевченко, який є головою Комітету арбітрів Федерації футболу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер