»Оболонь» - «Динамо»: а судді хто?

»Оболонь» - «Динамо»: а судді хто?

Стали відомі призначення арбітрів на матчі дебютного туру Прем’єр-ліги чемпіонату України сезону 2010/2011, у рамках якого відбудеться столичне дербі - «Динамо» на виїзді зіграє з «Оболонню».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Михайло Родіоненко з Луганська. У 2000 році Родіоненко почав обслуговувати поєдинки аматорів регіональних змагань, а з 2008 року залучається до обслуговування матчів елітного дивізіону. Минулого року на рахунку луганчанина десять матчів елітного дивізіону, в тому числі два за участю «Динамо» - проти «Чорноморця» (5:0) та «Кривбасу» (1:0).

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра національної категорії з Миколаєва – Сергій Возняк та Ігор Пономаренко. Цікавий факт: торішній поєдинок 1-го туру, проти «Чорноморця», було довірено обслуговувати цій же бригаді арбітрів.

Функції резервного рефері виконуватиме арбітр національної категорії Володимир Сіренко (Сімферополь). Делегатом та інспектором ФФУ призначені, відповідно, Микола Желєзний із Сум та одесит Олександр Дегтярьов.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер