Перервані та подовжені серії «Динамо»

Нічия із львівськими «Карпатами» в рамках 12-го туру чемпіонату України завершила відразу кілька домашніх серій «Динамо». Так, обірвалася серія із 19-ти поспіль перемог у рідних стінах (остання «осічка» на стадіоні імені Валерія Лобановського сталася 2 серпня 2008 року, коли підопічні тоді ще Юрія Сьоміна поступилися харківському «Металісту» 1:2), а також безнічійна, яка налічувала 24 матчі.

Проте, підопічним Валерія Газзаєва вдалося також продовжити кілька серій. Так, «Динамо» не програє у 18-ти матчах поспіль, а вдома цифра досягла позначки у 20-ть поєдинків. Без забитих м’ячів динамівці не залишають поле у 27-ми останніх матчах, а вдома суперники страждають від результативних ударів господарів у 30-ти поєдинках поспіль.

До речі, м’яч, забитий львів’янином Сергієм Зеньовим, став для «Динамо» ювілейним, 150-м, пропущеним на своєму полі в чемпіонатах України. Більше того, результативний удар естонського нападника допоміг «Карпатам» відібрати очки в «Динамо» в Києві вперше із сезону 2000/2001, коли команди також зіграли внічию 1:1.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер