Звернення фан-клубу «Динамо» до вболівальників

Звернення фан-клубу «Динамо» до вболівальників

Фінальний матч на кубок України між командами «Шахтар» Донецьк - «Динамо» Київ було спітьмарено ганебною подією, яка кидає тінь на весь вітчизняний футбол. Спецпідрозділ «Беркут», реагуючи на незначні правопорушення окремих вболівальників, вчинив масовий безлад на секторах НСК «Олімпійського». Свідками цієї шокуючої вакханалії з боку правоохоронних органів стали мільйони вболівальників в Україні та за її межами. За цим безладдям людей в погонах спостерігали Президент України, Прем'єр-міністр, голова Верховної Ради, президент Федерації футболу, які були присутні на матчі.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ звертається до тих вболівальників, які постраждали від кийків правоохоронних органів. Ми будемо добиватися відновлення справедливості через суд, максимального покарання працівників «Беркуту», звільнення їх з правоохоронних органів, та подальшого недопущення працівників «Беркуту» на трибуни.

З 29 травня в приміщенні Фан-клубу «Динамо» (стадіон „Динамо" ім. Лобановського) організовано штаб юридичної допомоги постраждалим вболівальникам. Наші юристи допоможуть скласти позов до суду, проконсультують щодо інших юридичних питань. Ми запрошуємо також вболівальників, які знаходились безпосередньо на секторі та були свідками беркутівської «зачистки».

Телефони Фан-клубу «Динамо» - (044) 451-92-35, 451-92-36

Дивіться також інформацію для постраждалих вболівальників на сайті www.white-blue.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер