Звернення до вболівальників «Динамо»

Звернення до вболівальників «Динамо»

Київське «Динамо», улюблена команда багатьох поколінь, проведе найближчим часом ряд вирішальних матчів у чемпіонаті України, а також гратиме у фіналі національного Кубка. Сьогодні команді потрібна щира підтримка її вірних уболівальників.

На жаль, 20 квітня в Охтирці група провокаторів, які не мають жодного вдіношення до організованих уболівальників «Динамо», намагалися хуліганськими діями зірвати проведення матчу «Нафтовик» - «Динамо». У результаті спровокованого спалаху насилля, якому міліція не змогла запобігти, постраждали справжні вболівальники «Динамо». Призвідники і безпосередні учасники бійки на стадіоні в Охтирці обовязково будуть виявлені і понесуть заслужене покарання у відповідності з Законом.

Не виключено, що ці або ж інші провокатори здійснять спробу проникнути на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського під час матчу «Динамо» - «Зоря», який відбудеться 26 квітня о 16.00.

Футбольний клуб «Динамо» з усією відповідальністю заявляє, що 26 квітня буде вжито всіх заходів для того, аби поєдинок пройшов у нормальній футбольній атмосфері, а глядачі отримали справжнє задоволення від гри і відвідання стадіону. З цією метою перед входом на стадіон і на секторах проводитиметься ретельний огляд глядачів.

У звязку з цим просимо наших уболівальників по можливості завчасно прибути на стадіон, щоб спокійно пройти на сектори і зайняти свої місця. Якщо ваш сусід або сусіди по трибуні вестимуть себе неналежним чином і заважатимуть поведенню матчу, порсимо відразу ж звертатись до працівників охорони, які чергуватимуть на всіх секторах спортивної арени.

Разом із вами ми зможемо створити на трибунах атмосферу справжнього футбольного свята, допоможемо улюбленій команді зробити ще один крок до успішного завершення чемпіонату.

Заздалегіль вдячні за розуміння і підтримку.

Футбольний клуб «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер