Загальнозміцнююча, вранці освіжаюча ... (+фото)

Загальнозміцнююча, вранці освіжаюча ... (+фото)

У п’ятницю ранок для динамівців розпочався рано. Відразу після підйому та огляду в лікарському кабінеті, о 8:10 гравці вийшли на прилеглу до готелю галявину, на зарядку. Вигляд у неї просто приголомшливий! З одного боку побудована в мавританському стилі будівля готелю «Кемпінські», з іншого – висхідне над Середземним морем сонце... Антуражу додають немов іграшкові пальми, витіюватої форми з’єднані один з одним басейни та головна визначна пам’ятка готелю – п’ятнадцятиметрова сторожова вежа, побудована чотири століття тому. Тоді вздовж узбережжя Андалузії подібні споруди були зведені через кожні два кілометри й у разі загрози з боку моря запаленими вогнями сигналізували про небезпеку.

Ранкова зарядка тривала близько двадцяти хвилин. Провів її тренер із фізпідготовки Вінченцо Пінколіні, своїм прикладом показуючи гравцям усі вправи та уважно стежачи за правильністю їхнього виконання. Цього тижня у команди два дні, в розкладі яких окрім двох тренувань є зарядка. Із чим це пов’язано, розповів тренер Борис Ігнатьєв:

- У вівторок, четвер та суботу в нас намічена інтенсивна й об’ємна робота на тренуваннях, гравці відвідують тренажерний зал, бігають кроси. Все це спрямовано на підвищення аеробної продуктивності. У середу та в п’ятницю в розкладі команди є ранкова зарядка. На ній іде навантаження на певну групу м’язів, на піску задіюються нижні кінцівки. Нічого страшного, що перед недільною грою в команди будуть напружені дворазові тренування, не бачу. Наше завдання на даному етапі – пропонувати гравцям великий обсяг рухової діяльності. А гра органічно вписується до тренувального процесу. З її допомогою ми підбиваємо підсумок великої десятиденної роботи. До матчу спеціально не готуємося, не подводимо гравців у «свіжому» стані. Проаналізувавши гру, отримаємо певну інформацію й у разі потреби внесемо корективи до наступного етапу підготовки. Плануємо, що в кожному з таймів проти «Янг Бойз» на поле вийдуть різні склади.

Дивіться фотогалерею – ранкова зарядка

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер