Огляд ігрового вік-енду для орендованих динамівців

Огляд ігрового вік-енду для орендованих динамівців

У той же час, футболісти нашого клубу, які виступають на правах оренди в зарубіжжі, про відпустку ще не думають, оскільки для багатьох із них зараз сезон у розпалі.

«Гарячі» дні й навіть тижні очікують найближчим часом на Дьємерсі Мбокані та його «Халл Сіті», адже в Англії Різдво та Новий Рік – найбільш насичений матчами Прем'єр-ліги період. Сам конголезець на вихідних, нарешті, вийшов на поле після трьох тижнів, пропущених у зв'язку з дискваліфікацією за червону картку, отриману у грі з «Ньюкаслом».

«Тигри» поступилися столичному «Вест Хему» (0:1) на «Лондон Стедіум», який приймав Олімпійські ігри 2012 року, Мбокані був замінений на 70-й хвилині.

Артем Кравець разом із «Гранадою» ніяк не піднімуться із зони вильоту іспанської Примери. У черговому турі Ла Ліги «Гранада» зазнала домашньої поразки від «Реал Сосьєдад» – 0:2. Кравець вийшов у старті й був замінений на 71-й хвилині, вже за рахунку 0:2.

До кінця року «Гранаді» залишилося провести лише одну гру – матч-відповідь Кубка Іспанії проти «Осасуни». У першій, домашній, зустрічі команда Кравця здобула перемогу з рахунком 1:0.

А ось «Ніцца», за яку виступає Юнес Беланда, продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю Ліги 1. Минулими вихідними «Ніцца» здолала на своєму полі «Діжон» (2:1) завдяки дублю Маріо Балотеллі. Беланда провів повний матч.

Продовжує боротьбу за першу сходинку своєї національної першості й «Андерлехт», за який у цьому сезоні регулярно забиває голи Лукаш Теодорчик. Щоправда, в останньому матчі Тео «промовчав», не забивши жодного м’яча в домашній зустрічі з «Еупеном», але за нього слово тримали партнери по команді – перемога брюссельців з рахунком 4:0.

На даний момент на рахунку Лукаша 13 голів у 18-ти матчах чемпіонату, один гол у двох кубкових іграх та 7 м'ячів у 8-ми поєдинках Ліги Європи. Ще один гол у цьому сезоні він забив за збірну Польщі.

* фото – офіційний сайт «Халл Сіті»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер