Огляд матчів орендованих динамівців у європейських клубах

Огляд матчів орендованих динамівців у європейських клубах

Першим із орендованих динамівців зіграв за свій «Халл Сіті» у 13-му турі чемпіонату АПЛ Дьємерсі Мбокані. Його гольовий пас на 72-й хвилині на Доусона допоміг «тиграм» уникнути поразки в домашній зустрічі з «Вест Бромвич Альбіон». Нічия додала до скарбнички господарів 11-е очко, але залишила їх у зоні вильоту.

У 14-му турі французької Ліги 1 півзахисник Юнес Беланда відіграв увесь ігровий час у домашньому поєдинку з «Бастією», який для його клубу, що лідирує в першості, несподівано завершився внічию – 1:1.

Гол на 87-й хвилині Артема Кравця (на фото, другий у нинішньому сезоні) не допоміг «Гранаді», яка застрягла на дні турнірної таблиці іспанської Ла Ліги, уникнути в 14-му турі в гостях чергової поразки. Цього разу кривдником команди орендованого динамівця стала «Сельта» з Віго – 3:1.

Насамкінець у 16-й ігровий день бельгійської Про-ліги продовжив свою гольову серію Лукаш Теодорчик. Уже на другій хвилині домашньої гри з «Мускроном» він забив, як виявилося згодом, переможний гол (12-й у чемпіонаті) – 7:0.

* фото www.granadacf.es

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер