Чергова перемога ветеранів

Чергова перемога ветеранів

Матч було присвячено дню міста Бельці. Він пройшов у святковій атмосфері за присутності великої кількості глядачів.

Гості з Києва в напруженій боротьбі перемогли 6:4. По два голи в їхньому складі забили Віталій Косовський, Сергій Призетко та Едуард  Цихмейструк.

Ветеранів столичного футболу представляли визнані майстри: Андрій Ковтун, Володимир Безсонов – капітан команди, Сергій Федоров, Юрій Ковальов, Сергій Кузнецов, Василь Рац, Іван Яремчук, Олег Саленко, Віталій Косовський, Віктор Леоненко, Віктор Хлус, Едуард Цихмейструк, Сергій Призетко.

Форвард «Динамо» 80-х років Віктор Хлус, який очолював Асоціацію ветеранів футболу Києва, розповів про візит до Молдови:

- Душа радіє коли ветеранів футболу, відомих у минулому гравців «Динамо» так гостинно вітають в іншій країні. Такої атмосфери на стадіоні та за його межами я давно не пам’ятаю. Другий рік поспіль наша команда ветеранів приїжджає до міста Бельці. За цей час місто та футбольна інфраструктура помітно оновилися. Минулого разу я поскаржився на не зовсім рівне поле, а цього року його перестелили й газон став рівним, ніби більярдний стіл.

Ми знали, що нашими суперниками будуть футболісти, які ще нещодавно грали на професійному рівні, тому взяли до складу «молодь». Глядачі отримали задоволення від матчу. Були швидкість, боротьба, інтрига… А в якості подарунків наші ветерани отримали від організаторів місцеву гордість – колекційні пляшки вина та коньяку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер