Одеса зустрічає «Динамо» (+ФОТО, ВІДЕО)

Одеса зустрічає «Динамо» (+ФОТО, ВІДЕО)

З початку тижня, після повернення з австрійського збору, команда Олександра Хацкевича розпочала цілеспрямовану підготовку до матчу за Суперкубок. Нагадаємо, у середу на НСК «Олімпійський» команда взяла участь у представлені нової форми від нового спортивного партнера, компанії New Balance, у якій динамівці вперше зіграють саме у Суперкубку, а також провела відкрите для вболівальників тренування. У четвер після вечірнього тренування команда зустрілася та поспілкувалися з лідерами фанатського руху – ультрас. Безумовно, ці події послужили для гравців хорошим мотиваційним сплеском напередодні старту нового сезону.

У п’ятницю вранці «біло-сині» знову зібралися на тренувальній базі у Чапаївці, де провели весь день до вечора. Вранці гравців чекало теоретичне заняття, після якого – тренування. Перед від’їздом до аеропорту Олександр Хацкевич представив журналістам нових гравців, які поповнили команду в літнє міжсезоння – Олександра Андрієвського, а також бразильців Че Че та Сідклея. Перші двоє відправилися з командою на Суперкубок, останній готується до гри за молодіжну команду. 

Близько 20-ї години вечора динамівці вилетіли до Одеси, де все вже давно готово до розіграшу Суперкубка України – 2018. Прикметно, що біля  бронзової скульптури першому одеському градоначальникові, дюку Арману Еммануелю дю Плессі де Рішельє, облаштовано фан-зону, що прийматиме тих, хто не зможе потрапити на стадіон «Чорноморець». А поруч із пам'ятником дюку динамівці Києва заселилися у  новий готель, що раніше ще не ніколи не приймав футбольні делегації. Цього разу своєю резиденцією «біло-сині» обрали п’ятизірковий Hôtel de Paris, який, втім, розташований зовсім поруч із готелем, у якому зазвичай зупинялася в Одесі наша команда.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер