Один день «Динамо» в Тиролі без футбольного м'яча: фітнес, баскетбол, велосипед

Один день «Динамо» в Тиролі без футбольного м'яча: фітнес, баскетбол, велосипед

Потеплішало, з-за гір стало все частіше визирати сонце. За таких умов і настрій поліпшується, і робота здається не такою важкою.

Зараз для динамівців розпочалася смуга контрольних матчів: за п'ять днів доведеться провести чотири поєдинки. Після перемог над «Карлсруе» (2:1) та «Ботошані» (3:0) вівторок у розкладі команди неігровий день. Але це не значить, що вихідний. Ранкове тренування футболісти провели в тренажерній залі, виконуючи вправи на різні групи м'язів, координацію.



Спортивний центр готелю «Інтеральпен» пропонує все, що потрібно професійному спортсмену для тренувань та реабілітації. Окрім тренажерної зали та залу для фітнесу, це великий плавальний басейн, криті та відкриті корти для великого тенісу, столи для пінг-понгу та багато іншого. Є навіть навчальна гірка для скелелазання та поле для стрільби з луку. Всі ці можливості наче магнит притягують до готелю туристів з усього світу, а найбільше громадян Німеччини, до кордону з якою рукою подати, тобто перейти через перевал.

До слова, для перегляду фіналу Кубка світу в холі готелю було встановлено великий екран, біля якого мешканці дивилися футбол, а після нього бурхливо відзначали перемогу улюбленої збірної. Хто ж засмутився результату головного матчу чотириріччя, так це Факундо Бертольйо. Аргентинець дивився фінал разом із Данило Сильвою й емоційно відреагував на невдачу рідної для нього команди. «Я навіть записав на телефон, як Факундо подушку кидав та голосно кричав, але це домашнє відео, не для публіки», – розповів про емоції товариша Данило Сильва.

Після години тренажерної зали динамівці продовжили заняття спортом. Олександр Рибка, Артур Рудько, Роман Безус та Влад Калитвинцев обрали баскетбол.

Спочатку хлопці змагалися, кому ефектніше вдається робити слем-данки. Потім зіграли в добре знайому з дитинства гру «33». Переміг Олександр Рибка. Це не дивно – в юному віці Олександр захоплювався баскетболом, ставав чемпіоном Києва. Лише після цього записався до динамівської футбольної школи.

Андрій Ярмоленко, Максим Коваль та Сергій Сидорчук, узявши велосипеди, вирушили на прогулянку мальовничими альпійських горами та долинами. У готелі пропонують два види велосипедів – звичайні та такі, що мають електромотори. Якщо далека прогулянка, та ще крутими горами, «моторчик» дуже знадобиться. Вартість прокату такого залізного друга 29 євро. Звичайний велосипед видається безкоштовно.

Інші гравці вільний час провели в басейні, прогулюючись лісом, відпочиваючи в готельному номері. Сергій Федоров, Олександр Шовковський та Євген Макаренко разом із обслуговуючим персоналом команди поїхали до сусіднього Інсбруку, прогулявшись історичномом центром та зазирнувши до місцевих магазинів.



У вівторок увечері Сергій Ребров зібрав підопічних на теоретичне заняття. Попереду в команди два ігрових дні, що передують офіційному старту сезону. Є що сказати гравцям, зробити зауваження та розставити акценти.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер