Один матч восени, два – взимку

Один матч восени, два – взимку

До останнього матчу в нинішньому році на внутрішній арені готуються гравці та тренери «Динамо». У суботу підопічні Олега Лужного зіграють з одним із аутсайдерів ліги – «Севастополем».

Динамівці у плановому режимі ведуть підготовку до гри з кримчанами. Залікували ушкодження і повернулися до загальної групи бразильці Гільєрме та Андре. Як і раніше відновлюються Андрій Шевченко та Маграо, за індивідуальною програмою займається Мілош Нінкович.

Нинішнього року «Динамо» доведеться провести ще три гри. Окрім найближчої, проти «Севастополя», це зустрічі в рамках Ліги Європи з БАТЕ та «Шерифом». Між двома останніми буде перерва завдовжки у 13 днів (з 2 по 15 грудня). Враховуючи тривалу паузу, а також можливі примхи погоди в Києві, тренерський штаб вирішив у цей період провести збір у Туреччині. Команда вирушить на південь 5-го грудня, а ось дата повернення залишається відкритою. Якщо погода дозволить проводити тренування на відкритому повітрі в Кончі-Заспі, це може бути за кілька днів до гри з «Шерифом», якщо ні – прямо перед матчем. Також у Туреччині «Динамо» проведе контрольний матч. Суперник стане відомий найближчим часом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер