Одне повноцінне тренування перед «Шахтарем»

Одне повноцінне тренування перед «Шахтарем»

Наступного дня після матчу із «Зорею» (6:1) футболісти «Динамо» зібралися на заміській базі. Для хлопців, які грали в поєдинку, були передбачені відновлювальні процедури - сауна, масаж і так далі. Інші ж провели повноцінне заняття.

Радує повернення до тренувань цілої групи футболістів. Це Юссуф, Нінкович і Хачеріді, які останні кілька тижнів відновлювалися після хвороб і незначних ушкоджень. Зараз хлопці працюють нарівні з усіма, не виключена їхня участь уже в найближчому поєдинку на Кубок України проти «Шахтаря».

Також потихеньку набирає форму і Артем Кравець. Нападник пропустив тривалий час через отриману влітку травму. У найближчих матчах за основну команду в чемпіонаті та Кубку України, а також Лізі Європи участь нападника поки що не планується. Нинішні кондиції Артема, цілком можливо, будуть перевірені вже в наступному матчі молодіжного складу, на виїзді з «Таврією».

Що стосується власне підготовки до поєдинку з «Шахтарем», на неї у тренерського штабу, враховуючи щільний графік, було лише одне повноцінне тренування - увечері у вівторок. У ньому брали участь 21 польовий гравець і три воротарі. Вже сьогодні, безпосередньо перед грою, головний тренер визначить стартовий склад і тих, хто потрапить у заявку на кубковий матч.

Нагадаємо, він відбудеться сьогодні, 26 жовтня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок - о 20:15. Пряма трансляція на телеканалі «1+1», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер