Фотосесія перед Лігою

Фотосесія перед Лігою

В середу, напередодні вечірнього тренування, на базі в Конча-Заспі пройшла офіційна фотосесія першої команди «Динамо» в сезоні 2009/10. Спочатку в холі готельно-реабілітаційного центру було окремо сфотографовано кожного гравця і тренера, а потім на полі зроблено колективне фото. Нові фотографії, як командне, так і окремо кожного гравця і тренера, будуть використані в клубних ЗМІ, а також у друкованих та електронних виданнях УЄФА.

Для більшості футболістів серпнева фотосесія давно вже стала традицією. Але були й гравці, для яких подібна процедура стала першою в кар'єрі. Це Роман Загладько, Євген Хачеріді, Гільєрме та Сергій Кравченко. Звичайно ж, змінився і тренерський штаб, до якого окрім головного тренера Валерія Газзаєва увійшли Микола Латиш і Володимир Шевчук.

Професійне ставлення до роботи показав Олександр Алієв, який зараз відновлюється після операції. Пройшовши зранку реабілітаційні процедури і поїхавши додому, Олександр увечері повернувся на базу, на фотосесію. Травмована нога півзахисника зараз зафіксована і пересувається він за допомогою милиць. Незважаючи на це, Алієв одягнувся в клубну форму і зайняв місце в першому ряду, поряд із Мілевським. Щоб не було помітно, ушкоджену ногу Саша закрив одним із розставлених на траві м'ячів.

На жаль, через травму не взяли участь у фотосесії кілька динамівців. Днями було прооперовано Бадра Ель Каддурі, якому лікарі не рекомендували подібні заходи. За кордоном у медичних центрах відновлюються після травм Артем Кравець, Олександр Рибка і Леандро Алмейда.

На офіційному сайті «Динамо» загальнокомандне та індивідуальні фото гравців і тренерів будуть розміщені в розділах «Гравці» і «Тренери» упродовж цього тижня. Також командна фотографія займе своє місце на центральному постері в серпневому номері клубного журналу «Динамо Київ».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер