Офіційна статистика матчу: повна перевага «Динамо»

Офіційна статистика матчу: повна перевага «Динамо»

Перевага киян за всіма основними показниками не викликає сумнівів:

1. Володіння м'ячем 42% - 58%

Після пропущеного гола гості взяли м'яч під свій контроль і більшу частину часу провели в позиційному нападі. Деякі альтернативні джерела вказують ще більш вагому перевагу гостей - 38% на 62%.


2. Точність передач 67% - 80% (дані по Instat Football 75% - 82%)

Контроль м'яча передбачав більшу кількість передач і, відповідно, кращий відсоток точності. "Копенгаген" часто віддавав передачі більше на удачу, ніж по ситуації, і більший відсоток помилок можна легко пояснити.


3. Кількість передач 361 - 575

Велика перевага "Динамо" в цьому компоненті, але в контролі важливі не лише кількість і якість передач, але і їхній атакуючий сенс. Динамівці віддали за зустріч більше 20-ти загострюючих пасів, що значно перевершувало їхні показники в попередніх матчах Ліги Європи.


4. Боротьба 45% - 55%

І тут солідна перевага за киянами. Дуже сильний матч від кількох гравців у плані боротьби дозволив "біло-синім" перевершити атлетичну данську команду і в цьому компоненті. Наприклад, Денис Попов виграв 95% єдиноборств, а Томаш Кендзьора - усі 100%.


5. Удари (у площину) 3 (1) - 17 (4)

Ще одне підтвердження надійності гри команди в обороні в цьому матчі. За винятком швидкого гола, який прийшов із нізвідки, у "Копенгагена" не було шансів відзначитися. Динамівці щільно закрили всі вільні зони в обороні, у данців не було можливостей навіть для ударів. Заразом гравці "Динамо" постійно шукали шанси для ударів і майже в 6 разів "перестріляли" суперників.


6. Кутові 1 - 5

Динамівці позбавили суперника одного з головних козирів - розіграшу стандартних положень. Для цього не довелося вигравати ключові дуелі після навісів із тих же кутових, у "Копенгагена" їх просто не було.


7. Небезпечні атаки 26 - 45

Небезпека в даному випадку - це умовне поняття, мова йде про атаки з ударами, передачами у штрафну, прострілами і т.д. І тут значна перевага "біло-синіх" - гості організували майже вдвічі більше атакуючих випадів, які мали перспективу розвитку на половині поля суперника.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер