Офіційний сайт УЄФА в гостях у «Динамо» (Київ)

Офіційний сайт УЄФА в гостях у «Динамо» (Київ)

Фрагменти ранкового заняття проілюструють, а інтерв'ю з Олегом Блохіним, Євгеном Хачеріді та Мігелем допоможуть зрозуміти європейському глядачу, як проходить підготовка киян до стадії плей-оф Ліги Європи.

В інтерв'ю з медіа-офіцером УЄФА головний тренер «Динамо» Олег Блохін був по-європейськи галантним та відкритим. Не обійшлося й без гумору на початку розмови, чим наставник «біло-синіх» відразу створив веселу й довірчу атмосферу спілкування. Олег Володимирович розповів про виступи своєї команди в Лізі Європи та завдання на стадії плей-оф, поділився думкою про те, що може привести до успіху в матчах із «Валенсією», відповів на запитання про свою блискучу кар'єру гравця.

Незважаючи на велику завантаженість та цейтнот часу, тренер відповів на всі питання, а наприкінці тривалого ексклюзивного інтерв'ю, яке тривало більше півгодини, підтримав програму УЄФА та став учасником антирасистського відео. З першого дубля тренер виголосив на камеру фрази «Ні расизму!» та «Ми говоримо: «Ні расизму!», які будуть використані у спеціальному ролику на стадіонах всієї Європи, в тому числі й на нашому НСК «Олімпійський» у Києві.

Євген Хачеріді, у свою чергу, поділився думкою стосовно представництва відразу чотирьох українських клубів у 1/ 16 фіналу турніру, взяв участь у вікторині, присвяченій єврокубковій статистиці та історії, а також підтримав програму УЄФА «Ні расизму!».

Окрім гостей із УЄФА, ранкове тренування відвідала й знімальна бригада телеканалу «Футбол», яка розпочала серію матеріалів про підготовку українських клубів в Іспанії з репортажів про київське «Динамо». Олег Блохін не відмовив в інтерв'ю й українським телевізійникам, приділивши інтерв’ю чимало часу.

У вівторок програма роботи нашої команди дещо зміниться. Замість уже звичних двох тренувань на Marbella Football Center відбудеться лише ранкове, й розпочнеться воно трохи пізніше, ніж зазвичай.

Увечері на команду чекає теоретичне заняття. А в середу динамівці проведуть хороший тестовий поєдинок проти «Малаги» Бернда Шустера.

Про всі цікаві події «біло-синіх» на зборі в Марбельї ви, як завжди, зможете дізнатися на офіційному сайті. Залишайтеся з нами!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер