Огнєн Вукоєвич: «Біль уже не турбує»

Огнєн Вукоєвич: «Біль уже не турбує»

Півзахисник Огнєн Вукоєвич на полі відзначається великою працьовитістю. У відпустці хорват також не відпочивав, поєднуючи приємне з корисним. Про це футболіст розповів у телефонній розмові з кореспондентом клубного Інформвідділу.

- Свята минули для мене плідно, – розповідає Огнєн. – Побував у Лондоні, де відвідав своїх друзів по збірній Луку Модрича, Ніко Кранчара та Ведрана Чорлуку, а Новий рік зустрічав разом із батьками, за якими дуже скучив.

- Часу на виконання індивідуальної програми вистачало?

- Так, звичайно. Важливо підійти до зборів фізично підготовленим, тому доводиться виокремлювати час на це. Слава Богу, вже абсолютно не турбує біль у пахових кільцях та коліні, через який змушений був пропустити останній матч минулого року проти «Маккабі». Із нетерпінням чекаю на початок підготовки до відновлення сезону.

- В останні дні відпустки ти організовуєш благодійний матч у рідному місті – Бєловар. Розкажи детальніше про запланований захід.

- Так, справді, найближчої неділі в Бєловарі відбудеться такий матч. Всі отримані кошти, а також пожертвування спонсорів, будуть передані місцевій дитячій лікарні. Подібна ідея виникла в мене вже давно, і ось зараз її вдалося втілити в життя.

Зазначу, що зустріч відбудеться в місцевому спортивному комплексі, який вміщує більше двох тисяч глядачів. Зараз квитки на неї в Бєловарі на вагу золота, адже приїдуть зірки хорватського футболу. Формат матчу буде «легким» – два тайми по двадцять хвилин. У цій зустрічі візьмуть участь діючі футболісти. На мою пропозицію з радістю відгукнулися «гірники» Даріо Срна та Едуардо, Йосип Шимунич, Домагой Віда, Мілан Бадель, Шиме Врсалько, Іван Келава, Саммір, які представляють мій колишній клуб, «Динамо» із Загреба, один із найкращих бомбардирів в історії хорватського чемпіонату Давор Вугринец та інші. Сподіваюся, очікування від матчу виправдаються, глядачі отримають задоволення, а футболісти повернуться до своїх клубів живими та здоровими.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер