Огнєн Вукоєвич: «Буде відкрита гра та багато голів»

Огнєн Вукоєвич: «Буде відкрита гра та багато голів»

Напередодні поєдинку «Динамо» – АЗ півзахисник Огнєн Вукоєвич, який провів у складі команди найбільше матчів у нинішньому сезоні, поділився думкою про суперника, розповів про тактику на гру і зміни в тренувальному процесі з приходом на тренерський місток Олега Лужного:

- Завтра у нас найважливіший матч сезону. Якщо ми його виграємо, а я впевнений, що все буде гаразд, то на 90% вийдемо із групи. Хоча, АЗ теж на це сподівається. Гадаю, ми добре підготувалися до гри – і фізично, і психологічно. Два останні дні провели на базі, добре попрацювали на тренуваннях, розібрали перший матч із АЗ, отримали установку від тренера. Сподіваюся, завтра буде повний стадіон і ми переможемо.

- Нагнітання пристрастей навколо поєдинку не позначиться на психологічному стані гравців?

- Ні, адже в нас достатньо досвідчені хлопці. Вони провели багато матчів у єврокубках і розуміють, що завтра нам протистоятиме хороша команда. Ми змогли обіграти її в Голландії, гадаю, це можна зробити й у Києві. Дуже допоміг би швидкий гол, після нього зазвичай легше грати. Остання гра з «Іллічівцем» показала, що реалізація моментів у нас на хорошому рівні, ми багато працюємо над цим на тренуваннях. Добре, що в кожній грі у нас багато гольових ситуацій.

- Перша гра забрала у вболівальників чимало нервів...

- Гадаю, завтра зустріч теж буде нервовою і напруженою. Це буде важливий матч для обох команд. Усі наші хлопці в хорошому настрої, який потрібно зберегти до завтрашнього матчу.

- Складається враження, що в останніх матчах у діях команди з'явилася легкість...


- Так, це правда. І Олег Романович говорить, щоб ми грали у традиційний футбол – швидко, в один-два дотики, багато рухалися без м'яча. Усе це ми показали у грі проти « Іллічівця». Так само ми грали і проти «Волині», але не реалізували 7-8 моментів. Із маріупольцями нас, як говориться, «прорвало».

- Зможете повторити рекорд чемпіонату України в Лізі Європи?


- (сміється) Гадаю, нам вистачить і 1:0. Головне, здобути три очки.

- Після відставки Газзаєва змінився тренувальний процес?


- Так, ми стали більше працювати з м'ячем, у квадратах. Олег Романович хоче, щоб ми більше грали низом, рухалися, діяли як лондонський «Арсенал». Тому ми багато працюємо із м'ячем, над реалізацією. В останній грі це принесло плоди. Ми стараємося і викладаємося на тренуваннях, щоб досягти у грі позитивного результату.

- Що потрібно показати «Динамо», щоб перемогти АЗ?

- Я гадаю, команда гратиме у свою гру. Вдома, перед своїми вболівальниками, потрібно показати хороший футбол: зіграти швидко, максимально використовуючи фланги, і стежити, щоб не пропустити контратаку. Вважаю, АЗ не буде грати як у Голландії, де вони чекали на нас у центрі поля. Їм теж потрібна перемога, тому, гадаю, буде відкрита гра і багато голів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер