Огнєн Вукоєвич: «Бути капітаном «Динамо» для мене дуже почесно»

Огнєн Вукоєвич: «Бути капітаном «Динамо» для мене дуже почесно»

Після гри, перш ніж сісти в літак до Києва, він розповів кореспонденту офіційного сайту, наскільки ця роль була для нього важливою:

- Для мене, дійсно, велика честь виконувати роль капітана в «Динамо». Я знаю, які легендарні футболісти виконували цю місію в різні часи – Шевченко, Шовковський, Лужний, Белькевич. Гадаю, кожна дитина, яка починає грати у футбол в Україні та в Києві, зокрема, хоче стати гравцем «Динамо», а бути капітаном – це взагалі мрія! Так що хочу сказати велике спасибі тренерам, які довірили мені цю місію. Мені особливо приємно і почесно, що мені, як іноземцю, довірили бути капітаном.

- Це був ваш перший матч у ролі кпітала?

- Так, повний матч, в якому я був капітаном із перших хвилин, – перший. До цього мені передавали капітанську пов'язку у другому таймі матчу з «Актобе».

- З арбітром не довелося спілкуватися протягом матчу?

- Ні, все добре. Найголовнішим було перемогти, і щоб ніхто не травмувався. Перший гол був вирішальним, адже після нього гра пішла значно спокійніше і легше. Зрозуміло, що кожна команда намагається нав'язати боротьбу проти «Динамо», мотивація в усіх на високому рівні. Ми граємо два рази на тиждень, через два дні на третій, потрібно рухатися далі.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер