Огнєн Вукоєвич: «Динамо» готове грати у фіналі Кубка УЄФА»

Огнєн Вукоєвич: «Динамо» готове грати у фіналі Кубка УЄФА»

Півзахисник «Динамо» Огнєн Вукоєвич у матчі з «ПСЖ» не тільки традиційно надійно зіграв на своїй позиції, але і в черговий раз відзначився забитим м'ячем, який за півгодини до фінального свистка зняв усі питання щодо переможця в чвертьфінальному протистоянні:

- Дуже радий, що ми сьогодні виграли, і вдячний уболівальникам, які нас щиро підтримували.

- Коли ти забиваєш гол, «Динамо» завжди перемагає. Як вдалося відзначитися сьогодні?

- Я із самого початку знав, що ми сильніші за «ПСЖ», і сьогодні це довели. Ми просто знищили суперника. Дуже радий, що вдалося забити останній гол, який остаточно забезпечив нам перемогу. Я відчував, що, коли Алієв б'є штрафні удари, воротарі не завжди можуть впоратися з ударом і міцно зафіксувати м'яча, а частіше відбивають його. Сьогодні я цим скористався.

- Як тобі гралося проти іменитого Макелеле?

- Це дуже хороший гравець, але зараз він вже у віці, тому в мене не було з ним жодних проблем.

- Зі своїм товаришем Даріо Срною хочеш зустрітися у півфіналі?

- Мені все одно, з ким грати, «Шахтарем» чи «Марселем». Головне, що ми зробили свою справу, нехай тепер «гірники» вирішують свої задачі.

- У разі протистояння з «Шахтарем», виграєте в «гірників»?

- Якщо вони пройдуть «Марсель». Гадаю, команді Луческу буде дуже важко.

- Ще не розмовляв по телефону з Даріо?

- Ми розмовляли з ним до гри, і Срна теж говорить, що їм доведеться нелегко, але він також хоче, щоб півфінал Кубка УЄФА був українським. Гадаю, на це заслуговує вся країна і всі українські вболівальники.

- Коли ти тільки приїхав до Києва, сказав, що «Динамо» стане чемпіоном України, і це вже зовсім близько. А як вважаєш, твоя команда стане володарем Кубка УЄФА?

- Я щасливий, що вдалося стримати слово, яке я дав президенту клубу під час підписання контракту. Я також говорив, що ми якомога довше гратимемо в Європі і думаю, що така команда, як «Динамо» Київ з таким тренером, як Юрій Сьомін, здатна і готова грати у фіналі Кубка УЄФА.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер