Огнєн Вукоєвич: «Гадав, «Ворскла» більше буде атакувати»

У матчі «Динамо» - «Ворскла» (1:0) надійно й упевнено зіграв Огнєн Вукоєвич. Після гри динамівський півзахисник охоче прокоментував події на полі, оцінив дії суперника і розповів про настрій напередодні виїзду на матч до Донецька:

- Ми знали, що сьогодні буде дуже серйозна і важка гра, - з посмішкою розповідає Огнєн. - Крім того, було дуже холодно, від цього поле стало жорстким. Для нас було дуже важливо виграти і заробити три очки. На мій погляд, «Ворскла» - дуже хороша команда, яка, до того ж, вдало грає на виїзді. У першому таймі в нас були два-три хороших моменти, але, на жаль, їх не вдалося реалізувати. Після перерви стовідсотковий момент був вже у «Ворскли». Як буває в таких випадках, вони не забили, а в атаці у відповідь Шева вивів нашу команду вперед. Тепер дуже важливо зосередитися на виїзному поєдинку з «Металургом».

- Із «Ворсклою» було цікаво грати?


- Не стільки цікаво, скільки важко. Якщо чесно, я не думав, що полтавчани будуть грати таким чином. Раніше ця команда більше йшла вперед, два-три гравці завжди діяли в атаці. Сьогодні ж дев’ять футболістів стояли в обороні, тільки один намагався що-небудь створити біля наших воріт. Найчастіше це був Маркоські чи Янузі. Так само грали і «Кривбас» з «Іллічівцем». Більше того, ми розуміємо, що так буде й у наступних іграх. Але якби ми раніше забили перший гол, було б набагато легше. Після гола Шевченка в нас були дві-три хороші контратаки, міг забити Маграо.

- Упродовж матчу суперник ударив вас по обличчю. Все закінчилося добре?

- Так, пішла кров. Але зараз вже все гаразд.

- «Динамо» мало перевагу, створило багато моментів. Але знову підвела реалізація...

- Гадаю, на тренуваннях нам потрібно працювати якраз над цим компонентом. Справді, ми грали добре, швидко, володіли м’ячем і могли сміливо розраховувати ще на два-три голи у ворота суперника.

- Останнім часом ходить багато розмов щодо ігрової кризи, через яку перемоги даються так важко...

- Жодної кризи немає. Ми добре граємо, просто підводить реалізація моментів. Якби ми сьогодні виграли у «Ворскли» 2:0 чи 3:0, всі б відзначили, що в команді все гаразд. А оскільки з «Кривбасом» і «Ворсклою» ми досягли лише мінімальних перемог, є привід думати, що щось не так.

- Тепер у «Динамо» попереду два поспіль виїзних матчі. Це буде складним випробуванням?

- Ми провели хороші збори й чудово підготувалися. Про гру із «Закарпаттям» поки не думаємо, зараз важливо добре налаштуватися на непростий поєдинок у Донецьку з «Металургом».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер