Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Є шанс пробитися в плей-офф. Тепер потрібно ним скористатися»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Є шанс пробитися в плей-офф. Тепер потрібно ним скористатися»

- Кілька років тому ми вже грали з ПСЖ, але за цей час у команді відбулося багато змін. Фактично, це новий колектив. Із «Порту» та ж історія. Нам ще потрібно покращувати свою гру, але у нас хороший шанс успішно виступити в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

- А були якісь уподобання напередодні жеребкування?

- Зараз уже немає сенсу говорити і думати про це. Все це ми вже пройшли. «Феєноорд» пройшли, «Борусію» пройшли... Тепер потрібно готуватися до інших команд. Я вже сказав: шанс є, потрібно тільки його використати.

- За виступами «Динамо» Загреб стежите?

- Стежу, звичайно, адже це моя колишня команда. До того ж на зборах в Австрії ми з ними вже зустрічалися в товариському матчі. Гадаю, на нас чекають цікаві поєдинки, як у Києві, так і в Загребі. Група рівна. Пробитися до наступного етапу може будь-яка команда.

- Огнєн, чого б ви не хотіли, щоб сталося в матчі з «Шахтарем»? Мова йде, природно, про футбольні складові...

- Хочу, щоб на футбольному полі все пройшло добре, адже нас очікує всеукраїнське дербі! Щоб після гри не виникали питання про суддівство, як це було минулого разу. Краще говорити про хорошій ігрі «Динамо», про красиві голи.

Кожен гравець буде налаштовувати себе на дербі по-особливому. Потрібно скоріше забути гру з «Борусією». Звичайно, добре, що зуміли пробитися в Лігу чемпіонів, але грати потрібно краще. Гадаю, в Донецьку «Динамо» покаже свій справжній характер і дух, а також вступить у бій із першої хвилини.

- Новачків уже встигли «налаштувати» на дербі?

- Їм потрібно пояснити, що це таке. Це матч, на який українські вболівальники чекають цілий рік. Головне, як я вже казав, щоб все пройшло в рамках правил. У таких іграх настрій команди буде максимально бойовий.

- Як себе почуваєте у фізичному плані, адже у команди напружений графік...

- Так, дійсно, відпочинку у нас немає, але все ж для матчу такого рівня стимул завжди знайдеться.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер