Огнєн Вукоєвич: «Підсумками першого збору ми задоволені»

Огнєн Вукоєвич: «Підсумками першого збору ми задоволені»

- Огнєне, чи задоволений Містер рівнем сьогоднішнього суперника і якістю спарингу?

- Так, звісно. Це національна збірна Йорданії, хороший суперник для нас на фінальному етапі збору в Еміратах. Ми провели багато тренувань, було дуже серйозне навантаження - і цим спарингом ми завершили сьогодні перший збір. Так що підсумками першого етапу підготовки ми задоволені. У Туреччині нас очікує фіналізація, заплановано ще більше контрольних ігор із командами високого рівня.

- Оцініть повернення на поле Шапаренка, який зіграв сьогодні 45 хвилин?

- Після травми Шапаренку ще потрібно трохи набрати фізично, додати в силі. Для цього буде час на другому зборі в Туреччині, він зможе отримати більше ігрової практики. Микола - один із ключових гравців для нас, тому ми дуже раді, що він повернувся. Головне, що Шапаренко вже відновився після травми.

- Ми знову побачили Миколенка, який органічно зіграв в опорній зоні замість Сидорчука. Це вже можна вважати його другим амплуа?

- Товариські ігри й існують для того, щоб спробувати різні склади, комбінації, гравців на різних позиціях. Миколенко - універсальний футболіст, який може зіграти на будь-якій позиції.

- Привернув увагу Ванат, який зіграв праворуч у півзахисті. Це експеримент?

- Для нас великий плюс, що такий молодий гравець відразу увійшов у гру, яку ми вимагаємо. Ванат дуже талановитий - це видно і по реакції, і по техніці, і по руху на полі. Звичайно, йому ще потрібно набратися досвіду, але я впевнений, що Ванат виросте в серйозного гравця.

- Чи все з програми підготовки вдалося виконати на цьому зборі?

- В ОАЕ були хороші умови, сприятлива погода, якісні поля. Ми виконали всі цілі, які стояли перед нами та перед футболістами. Команда попрацювала дуже плідно. Як я вже сказав, у Туреччині буде фіналізація підготовки - гравці більше працюватимуть із м'ячем, у тактичному плані. Першим збором ми задоволені.

- Як команда проведе чотири дні в Києві?

- Завтра ми проведемо ранкове тренування тут, в ОАЕ. У вівторок-середу, після повернення до Києва, футболісти отримають вихідні, а на четвер заплановане тренування на клубній базі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер