Огнєн Вукоєвич: «Хочу залишитись у Києві надовго»

Огнєн Вукоєвич: «Хочу залишитись у Києві надовго»
Огнєн Вукоєвич

Хорватський півзахисник Огнєн Вукоєвич у складі національної збірної своєї країни готується до фінальної стадії Євро-2008. Для підписання контракту футболіст усього на кілька годин прибув до Києва і, поставивши підпис під п’ятирічною угодою, відповів на питання кореспондента www.fcdynamo.kiev.ua

- Я дуже радий, що перейшов до такого великого клубу, як «Динамо». Я тут для того, щоб виграти з командою багато трофеїв і виступати в Лізі чемпіонів. У складі своєї колишньої команди – загребському «Динамо» - я став володарем багатьох титулів. Тепер хочу зробити те ж саме в київському клубі.

- Що ви встигли дізнатись про Україну до підписання контракту?

- Дуже багато. І про Україну, і про «Динамо» завдяки моєму кращому другові Даріо Срна, який виступає в «Шахтарі». Він багато розповів про клуб, про рівень українського футболу, збірну України. Також розмовляв з Йєрко Леко, колишнім гравцем киян.

- У вас було багато пропозицій. Чому обрали саме «Динамо»?

- Мені надходили пропозиції від «Селтика», «Аякса», «Баварії». Але я віддав перевагу київському клубові, оскільки знаю, що президент Ігор Суркіс давно хотів, щоб я перейшов в його команду. Думаю, я лише виграв від цього. Він був дуже коректним, тому ми швидко домовились. Я дав згоду на перехід і слова не порушив. Хочу подякувати Бериславу, який спостерігав за мною півроку і значно сприяв в урегулюванні всіх питань.

- Вам раніше доводилось бувати в Києві? Які перші враження від міста?

- Ні, я ніколи до цього тут не був. Місто мені дуже сподобалося, люди гарні. Загалом, я залишився задоволений побаченим. Для футболістів створені просто чудові умови. Мені хотілося б залишитись тут надовго.

- Збираєтесь вчити нашу мову?

- Так, обов’язково. Спочатку потрібно засвоїти футбольну лексику, а потім продовжувати удосконалювати свої знання.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер