Огнєн Вукоєвич: «Літекс» сильний командною грою»

Огнєн Вукоєвич: «Літекс» сильний командною грою»

В аеропорту напередодні вильоту до Болгарії на перший матч раунду плей-офф Ліги Європи проти «Літекса» півзахисник нашої команди Огнєн Вукоєвич розповів про настрій команди перед матчем та охарактеризував суперника:

- Ми очікуємо на дуже серйозну гру. «Літекс» – чемпіон Болгарії. Ми ретельно готувалися до матчу, Юрій Павлович познайомив нас із цією командою. І ми тепер добре знаємо сильні та слабкі якості суперника. Гадаю, хлопцям вистачило часу відпочити після важкого поєдинку з «Арсеналом» у минулому турі чемпіонату. Ми добре підготовлені і психологічно, і фізично, і тактично. Потрібно спробувати вирішити всі питання вже в першій грі і пройти до групового етапу Ліги Європи – саме це є нашою головною метою. Упродовж останніх років ми проходили достатньо далеко в цьому турнірі – грали у півфіналі та чвертьфіналі. Цього сезону необхідно продовжити хорошу традицію. Зараз ми маємо обіграти «Літекс» та потрапити до групового етапу. А далі – побачимо.

- Добре, що перший матч на виїзді?

- Так! Якщо забезпечимо хороший результат, за тиждень удома буде набагато легше.

- Ви, напевно, добре розібрали суперника. Як ця команда грає?

- Гадаю, вони будуть оборонятися, так само, як і «Рубін», діючи на контратаках. Останніми роками «Літекс» перебуває на провідних ролях у чемпіонаті Болгарії. Ми розуміємо, що потрібно зіграти обережно, пам’ятаючи про те, що маємо справу з чемпіоном своєї країни. Важливо не припуститися торішніх помилок, і з першої до останньої хвилини грати зібрано і сконцентровано. Тоді досягнемо позитивного результату.

- На кого з футболістів суперника необхідно звернути особливу увагу?

- У них у складі немає яскравих гравців. «Літекс» сильний командною грою. Нам же потрібно більше думати про власні дії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер