Огнєн Вукоєвич: «Найкращі роки кар'єри хочу віддати «Динамо»

Огнєн Вукоєвич: «Найкращі роки кар'єри хочу віддати «Динамо»

Учора Огнєн Вукоєвич подовжив контракт із «Динамо». Нова угода півзахисника з клубом розрахована до липня 2015 року.

- Ми з Ігорем Михайловичем (Суркісом, – прим.ред.) домовилися швидко, адже й раніше розмовляли на цю тему, – розповів подробиці пролонгації контракту Огнєн. – Я сказав, що хочу залишитися в «Динамо» і грати на такому високому рівні ще чотири роки. Це моя команда. Крім того, я полюбив Київ, звик до нього. Вивчив мову, мені дуже подобається тут жити. Тому я хочу грати в «Динамо» до завершення контракту.

- Коли закінчувався термін попередньої угоди?


- У 2013 році. Але я вирішив подовжити його заздалегідь, адже і президент хоче, щоб я залишився. Мені зараз 27 років, найкращі роки своєї футбольної кар'єри я хочу віддати «Динамо».

- Огнєне, як провів відпустку?

- Був удома з батьками, братом та друзями в маленькому хорватському місті Бєловар, звідки я родом. Свята відзначив чудово, все було красиво. Із гарним настроєм повернувся до Києва. Учора ми розпочали підготовку до сезону на базі, а в неділю вилітаємо на збір до Ізраїлю. Невдовзі й перша гра, з «Бешикташем».

- Які відчуття після першого тренування?

- Усе гаразд. У Юрія Павловича (Сьоміна, – прим.ред.) вони завжди проходять цікаво. Також повернувся тренер із фізпідготовки Вінченцо Пінколіні. Гадаю, він зробить усе можливе, щоб ми були добре підготовлені.

- Що казав тренер на першій зустрічі?


- Юрій Павлович, повернувшись до «Динамо», сказав, що нам потрібно добре попрацювати, адже до першої гри в Стамбулі часу залишилося менше місяця. Гадаю, все буде гаразд.

- Саме Сьомін запросив вас до «Динамо». Ця людина зіграла особливу роль у вашій долі?

- Звичайно, він був головним тренером, коли я прийшов до команди, з ним ми добилися дуже добрих результатів: упевнено виграли чемпіонат, дуже добре виступали в Лізі чемпіонів, дійшли до півфіналу Кубка УЄФА. Дай Боже, щоб усе було, як мінімум, так само і зараз, коли він повернувся.

- У чемпіонаті розрив в очках між «Шахтарем» та «Динамо» критичний…

- Так, він справді великий. Але нагадаю вам, що ще є «Металіст» та «Дніпро», тому боротьба за два місця в зоні Ліги чемпіонів має бути не на жарт. Учора Юрій Павлович сказав, що потрібно думати про кожну гру і вигравати кожен матч. Зараз для нас головне добре підготуватися, а потім подивимося.

- Коли Ігор Суркіс сказав, що все потрібно починати з чистого аркуша, він мав на увазі, що необхідно забути 2010-й рік, який не приніс «Динамо» трофеїв?


- Гадаю, так. Шкода, що ми залишилися без виграних кубків. Але в новому році серйозно будемо боротися за трофеї та успішно грати в Лізі чемпіонів.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер