Огнєн Вукоєвич: «Матч Хорватія - Україна – найважливіший»

Огнєн Вукоєвич: «Матч Хорватія - Україна – найважливіший»

Цього тижня пройшли відбіркові матчі фінальної частини Кубка світу-2010. Багато динамівців роз'їхалися по своїх національних збірних, не став виключенням і хорватський півзахисник Огнєн Вукоєвич. Його команда на виїзді обіграла Андорру 2:0, а сам футболіст провів на полі останні 20 хвилин зустрічі. Після повернення до Києва Огнєн поділився враженнями від гри і поміркував про перспективи команд у відбірковому турнірі:

- Наша перемога над Андоррою була прогнозованою. Ми заробили три очки і тепер нам доведеться провести найважливішу гру у відбірковому циклі, проти України. Від неї буде дуже багато чого залежати, оскільки команда, яка програє, однозначно вибуває з боротьби за друге місце в групі. Ми чекаємо, що поєдинок буде дуже важким і напруженим. Сподіваюся, нам допоможе повний стадіон у Загребі.

- Андорра вважається аутсайдером нашої групи. В перемозі не сумнівалися?

- Ні, ми були впевнені в ній. Гадаю, будь-яка команда нашої групи може розраховувати на три очки в матчах із цим суперником. Це команда не найвищого класу.

- Чому в поєдинку з Андоррою ви зіграли лише 20 хвилин?

- Я завжди готовий вийти на матч в основному складі, але цього разу тренер вирішив по-іншому. Мені він сказав, що хоче подивитися у справі інших футболістів, перевірити, в якій формі вони знаходяться. А мене він вважає основним гравцем і добре знає мої здібності.

- Ви згодні, що в нашій групі фаворит Англія, а Україна й Хорватія будуть боротися за друге місце?

- Так, Англія 100% буде першою і вийде до фінальної частини Кубка світу. А наші команди битимуться за другу путівку.

- Який із матчів, що залишилися, на ваш погляд, буде найскладнішим?

- Найближчий, з Україною, і повторний з Англією. А що стосується Казахстану й Білорусі, гадаю, вони не зможуть скласти нам конкуренцію.

- Не засмучує те, що вийшло так мало побути вдома під час збору?

- Для мене велика честь грати за збірну Хорватії. На жаль, я тільки дві-три години зміг побути вдома, побачив брата й батьків. А в Загребі, де ми готувалися до відбіркового матчу, побачився із друзями. Але що поробиш, таке наше життя й робота.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер