Огнєн Вукоєвич: «Матчі з «Інтером» стануть вирішальними»

Починаючи з вересня «Динамо» перейшло на графік ігор двічі на тиждень. Тепер підопічним Валерія Газзаєва за 11 днів належить провести 4 поєдинки, три з яких – на виїзді. Як футболісти відновлювалися і готувалися до поєдинку в Лізі чемпіонів з «Інтером» розповів півзахисник «Динамо» Огнєн Вукоєвич.

- Після матчу з Казахстаном емоції вщухли. Звичайно, третє місце в групі в Хорватії сприйняли дуже важко, оскільки всі були впевнені, що ми будемо на другій позиції в турнірній таблиці. Не вийшло, це футбол. Хочу привітати збірну України, яка обіграла англійців. Тепер у стикових матчах вболіватиму за вашу збірну. У ній грає багато моїх друзів і партнерів з «Динамо».

- Гол у ворота Казахстану став для тебе другим у складі збірної. Він має особливе значення?

- Звичайно, я був дуже радий забити цей м'яч. Але засмутився, що він не допоміг нам зайняти друге місце в групі та вийти до плей-оф.

- За короткий час «Динамо» належить провести три матчі, зокрема проти «Інтеру» в Лізі чемпіонів…

- Думаю, ми впораємося. Будемо серйозно готуватися до всіх трьох ігор. Ми всі професіонали, і грати в такому графіку нам не звикати. Нам вдалося успішно виступити на євроарені в минулому сезоні, те ж саме постараємося зробити і в нинішньому. Навпаки, добре, що постійно знаходитимемося в тонусі. Не дивлячись на виїзний статус матчу, ми гратимемо тільки на перемогу.

- Не жалкуєш, що гра чемпіонату з «Оболонню» так і не була перенесена на пізній термін?

- Ні. Цей матч був хорошим тренуванням перед важливим поєдинком з «Інтером». Після матчів за збірні для нас було дуже важливо перелаштуватися на клубні справи.

- Що думаєш про гру з «Інтером»?

- Серйозно налаштовуємося, у нас є підстави сподіватися на позитивний результат.

- Згоден, що після поразки від «Барселони» доля другого місця в групі вирішуватиметься саме в іграх з «Інтером»?

- Мабуть, ці дві гри якраз стануть ключовими в нашій групі, оскільки саме від них залежатиме, чи зможемо ми завоювати путівку до плей-оф. Тому вдвічі важливіше добитися максимально прийнятного для нас результату.

- Міг би когось виділити у складі італійців?

- Це дуже важко зробити, адже у складі «Інтеру» всі футболісти висококваліфіковані. Не відомо від кого чекати найбільшої небезпеки.

- У матчі з «Удінезе» травму отримав нападник Міліто і, швидше за все, не зможе зіграти проти «Динамо». Це велика втрата для нашого суперника?

- Так, Дієго Міліто – дуже хороший нападник. Його відсутність, думаю, буде відчутною для команди. Це має зіграти нам на руку.

- Чи доводилося тобі грати проти кого-небудь із гравців «Інтеру»? З кимось знайомий, наприклад, з сербом Станковичем?

- Ні, не доводилося. А Деяна Станковича знаю, правда, не дуже добре.

- «Інтер» виграв останній матч у чемпіонаті Італії й зараз лідирує в турнірній таблиці. До матчу з «Динамо» суперник підійде у піднесеному настрої?

- Міланці перемогли 5:0 і показали, що зараз знаходяться у відмінній формі. Але нас це не лякає. Ми будемо грати у свою гру і добиватися перемоги.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер