Огнєн Вукоєвич: «Мені залишалося лише добре пробити»

Огнєн Вукоєвич: «Мені залишалося лише добре пробити»

Хорват хоча й належить до гравців захисного плану, останнім часом не тільки надійно й упевнено виконує свої прямі обов’язки, але і вдало підключається до атак. У грі з «Арсеналом» (3:1) Огнєну Вукоєвичу знову вдалося відзначитися.

- Ми раді перемозі, а попереду на нас чекають серйозні ігри проти «Оболоні» та «Дніпра». Наскільки я знаю, «Шахтар» зіграв унічию з дніпропетровцями, і зрівнявся з нами за кількістю очок. Це, безумовно, не може не радувати.

- На ваш погляд, червоні картки гравцям «Арсеналу» були показані справедливо?

- Так, суддя добре впорався зі своєю роботою. Ми впевнено вигравали 3:0 і я не розумію, чому футболісти «Арсеналу» так поводилися. Шершун і взагалі отримав червону картку в центрі поля.

- Коли забивав гол, був час і м’яча прийняти, і подумати, в який кут бити...

- Я бачив, що нікого із суперників поряд немає. Єременко зробив дуже хорошу подачу, він помітив, що я стою один у 18-ти метрах від воріт. Мені залишалося лише прийняти м’яча і добре пробити. Воротар уже не міг нічого вдіяти.

- Пропущений гол трохи зіпсував настрій?

- Я завжди кажу, що нам потрібно зберігати концентрацію до фінального свистка, щоб такі м’ячі не повторювалися. А ми трохи розслабилися.

- Після другого і третього м’яча здалося, що морально «Арсенал» став слабшим?

- Так трапляється часто. Коли ми забиваємо перший гол, суперник відкривається, а нам залишається лише вдало зловити шанс у контратаці. Таким чином забили два м’ячі. Ми нерідко застосовуємо таку тактику і вчергове вміло скористалися нею.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер