Огнєн Вукоєвич: «На перерву йдемо першими!»

Огнєн Вукоєвич: «На перерву йдемо першими!»

Через проблеми з паховими кільцями участь півзахисника Огнєна Вукоєвича в матчі з «Карпатами» була під питанням. Але знаючи, як потрібна його допомога команді, Огнєн зібрав всі сили, зігравши «на уколах». Після матчу динамівець прокоментував гру та свій стан:

- Сьогодні було дуже важко грати, оскільки сил майже не залишилося. «Карпати» – хороша команда, а вболівальники у них просто божевільні, підтримували команду всі 90 хвилин. Після першого тайму я був незадоволений грою, тому що в нас не було моментів. Після перерви ми додали, крім того, футболіст суперника отримав червону картку. Вважаю, вона була справедливою. Після цього стало легше, на щастя, Ідейє вдалося забити м’яча й ми перемогли. У боротьбі за золото кожні три очки прирівнюються до шістьох. Сьогодні успіх був на нашому боці.

- Наприкінці матчу з донецьким «Металургом» ви грали на позиції центрального нападника. Сьогодні не було такого завдання?

- Ні, я весь час грав на позиції опорного півзахисника, вперед не йшов. Напередодні матчу майже не тренувався. Тому тренер мене й замінив

- У нинішньому році залишився матч із «Маккабі»...

- Так, а в нас багато травмованих футболістів. Я також сьогодні зіграв на уколах, дуже болять «пахи». Та й сил залишилося зовсім небагато. Також є гравці, які «висять» на картці, загалом, проблем вистачає. Але тим, хто буде грати, потрібно зібратися й намагатися виграти у «Маккабі» з якомога більшим рахунком. Повторюся, головне своє завдання ми виконали – йдемо на зимову перерву на першому місці. Останні два матчі були для нас найважчими.

- Ви з «Маккабі» зіграєте?

- Ні, точно не зіграю.

- Про що спілкувалися з Ігорем Йовичевичем? Він вас не запрошував до «Карпат»?

- Він хорват, працює у клубі спортивним директором. Побажали один одному успіху та привітали з майбутніми святами.

- Які враження справила «Арена Львів»?

- Газон ще недостатньо хороший, потрібен час для повної готовності. А навколофутбольна атмосфера, звичайно, чудова. Можу сказати, що стадіон готовий до Євро-2012.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер