Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Потрібно брати очки, боротися за свій престиж»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Потрібно брати очки, боротися за свій престиж»

- Вважаю, що всі хлопці молодці, показали командну гру, характер. Треба далі боротися, брати очки в Лізі чемпіонів. А для цього, звичайно, необхідно намагатися реалізувати кожен момент, і навіть напівмомент. Тут не як у чемпіонаті України, де дають створити 5-6 моментів. З таким суперником, як «Порту», ​​добре, якщо буде 1-2 можливості забити. І треба забивати.

Але все одно Блохін сказав, що ми молодці, лише шкода, що в кінцівці не досягли перемоги. У нас є шанси. З Парижем граємо вдома, потім «Динамо» Загреб. Треба брати очки, боротися за свій престиж і за престиж українського футболу. В крайньому випадку, є ще Ліга Європи.

- Була інформація, що гравців оштрафували і тому вони всі дають інтерв'ю...

- Не знаю.

- Здалося, що «Динамо» діяло більш обережно, ніж в Порту...

- «Динамо» три матчі поспіль пропускало, тому тренери казали, що треба грати акуратніше і уважніше. Ми проаналізували свої помилки і не втрачали концентрацію всі 90 хвилин. А що стосується реалізації, то ми над цим працюємо на кожному тренуванні, думаю, що рано чи пізно результат прийде.

- «Порту» діяв не дуже агресивно...

- Звичайно. Вони за нічиєю приїхали, вона їх цілком влаштовувала, і це було видно. А ми у другому таймі «побігли», перехопили ініціативу, шкода, що не зуміли забити.

- Заміни були теж спрямовані на те, щоб перемогти?

- Так, все для цього робилося. Скажімо, моя заміна не планувалася, і якби ми забили раніше, її б не було.

- Раніше казали, що «Динамо» не вистачає на кінцівку матчу, зараз вже такої проблеми немає?

- Думаю, що у фізичному плані у нас сьогодні не було проблем. Команда грала 90 хвилин.

- Яке враження залишив «Порту» за підсумками двох матчів?

- Я вам скажу, що португальці нічим не сильніші за нас. Там ми програли через індивідуальних помилок. Ви ж бачили: у «Порту» було чотири удари - з них три голи. Звичайно, в тому матчі було шкода програвати. Зіграли б внічию - і було б легше.

- Як оціниш вчинок вболівальника, який вибіг на поле наприкінці гри?

- Що я можу сказати? Не можна таке робити. Соромно. Вся Європа дивиться. Сподіваюся, в майбутньому такого більше не буде.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер