Огнєн Вукоєвич: «Наша головна мета – підготуватися до найближчих офіційних матчів»

Огнєн Вукоєвич: «Наша головна мета – підготуватися до найближчих офіційних матчів»

- Насамперед це були товариські матчі. Наша головна мета – підготуватися до найближчих офіційних матчів – з «Олімпіком» у чемпіонаті та «Брюгге» в Лізі Європи. Це дуже важливі гри, тому ми намагаємося швидко набрати форму, щоб команда була готова до цих протистоянь на сто відсотків. У команди дуже багато роботи, велике навантаження. Усі хлопці старанно працюють, хоча видно, що ноги ще важкі й немає швидкості та легкості. Але на цьому етапі це нормально. У нас попереду ще три матчі, будемо готувати склад, який вийде на першу гру з «Олімпіком».

- Під час матчу з тбіліським «Динамо» здавалося, особливо наприкінці матчу, що гра зовсім не товариська, обидві команди грали з великим бажанням перемогти...

- Звичайно, кожна гра важлива. До того ж усі хочуть обіграти таку команду, як «Динамо» Київ. Ми це прекрасно знаємо, і Містер правильно сказав нашим футболістам, що кожна команда хоче в цих іграх проявити себе, кожен футболіст, який виходить на поле проти «Динамо», хоче показати свої найкращі якості. А нам, у свою чергу, потрібно тримати високу планку клубу, рівень наших гравців. До того ж у кожній грі, навіть товариській, потрібно виховувати в собі менталітет переможців. Звісно, результат для нас завжди важливий, але водночас нам важливо подивитися у справі всіх гравців. На зборі багато футболістів, і ми даємо шанс проявити себе кожному, дивимося на найкращі якості кожного, вказуємо на помилки, які вони роблять.

- Як почуваються в команді молоді гравці, як їх прийняли в колективі?

- Їх прийняли добре, адже хлопці з нашої академії – це майбутнє «Динамо». Серед молоді багато талановитих гравців. Звичайно, їм потрібно ще багато працювати над собою, набиратися досвіду. Але я вважаю, що в першій команді «Динамо» скоро з'являться дуже хороші молоді футболісти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер