Огнєн Вукоєвич: «Нашою грою я дуже задоволений»

Огнєн Вукоєвич: «Нашою грою я дуже задоволений»

Хорватському півзахиснику не звикати забивати важливі м’ячі. Цього разу гол Огнєна Вукоєвича врятував «Динамо» від поразки в матчі зі «Сток Сіті».

- Це найкраща гра «Динамо» за останній час. Ми добре тримали м’яча, атакували всі 90 хвилин, влучали у стійку та поперечину. Одних штрафних ударів метрах у 16-ти від воріт було три! На мій погляд, «Динамо» заслужило на перемогу. Я дуже задоволений грою, яку ми показали. Потрібно лише поліпшити реалізацію моментів, і все буде гаразд. У «Сток Сіті» ж був один момент за всю гру, і вони його втілили в гол. Але, головне, наша команда сьогодні показала характер, билася до кінця і, на щастя, забила на 90-й хвилині. Але моя думка: «Сток Сіті» пощастило.

- Англійці грали не основним складом...

- У них не було лише двох основних виконавців – Крауча та Беговича. Юрій Павлович був на грі «Сток Сіті» з «Ліверпулем» і чітко розповів – вони грають за допомогою довгих передач на високого Джонса чи Крауча. Так само вони діяли і сьогодні впродовж усіх 90 хвилин. «Динамо» добре грало низом, ми тримали м’яча і створили мінімум п’ять голевих моментів, які не реалізували. А вони мали один момент, і вийшли вперед. Враховуючи розвиток подій на полі, нічия – нормальний результат. Потрібно дивитися вперед. Згадайте минулий сезон, коли перші дві гри далися нам дуже важко – ми тоді зіграли внічию з БАТЕ, а потім поступилися «Шерифу». Але потім усе закінчилося добре. Тепер потрібно виграти в Тель-Авіві у «Маккабі».

- Як боротися з низькою реалізацією моментів?

- Працювати на тренуваннях. Сьогодні в нас була просто сила-силенна моментів, тільки підвела реалізація. У «Сток Сіті» ж усі гравці стояли позаду, окрім Джонса. Нашою грою я дуже задоволений, так потрібно грати постійно, поліпшивши реалізацію. Тоді рахунок міг бути 4:1 чи 5:1 в нашу користь.

- Чи можна вважати «Сток Сіті» головним суперником «Динамо» по групі?

- Гадаю, їх та «Бешикташ». Але потрібно рухатися від матчу до матчу. Зараз у нас гра з «Чорноморцем» в Одесі. Тому поїдемо на базу відпочивати й готуватися до недільного поєдинку.

- Можете назвати забитий вами м’яч випадковим?


- Чому? Ми дуже добре розіграли комбінацію: дві передачі в центрі поля, потім Ярмоленко блискуче прострілив, а я замкнув цей пас на дальній стійці.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер