Огнєн Вукоєвич: «Потрібно забити швидкий м'яч «Оболоні»

Огнєн Вукоєвич: «Потрібно забити швидкий м'яч «Оболоні»

Київське дербі завжди принципове, а напередодні єврокубкового матчу проти «Рубіна» воно набуває додаткового інтересу. Про підготовку команди до найближчого матчу розповів півзахисник Огнєн Вукоєвич:

- До «Оболоні» потрібно поставитися максимально серйозно. Згадайте, скільки очок у матчах з ними ми втратили минулого року. Спочатку вони зіграли з нами внічию, а потім і зовсім обіграли. Тому доведеться викластися на 100%. Необхідно заробити три очки й потім спокійно готуватися до гри з «Рубіном».

- Чому, на ваш погляд, матчі з «Оболонню» складаються для «Динамо» так неоднозначно?

- Минулого року в «пивоварів» була хороша молода команда, із чудовим тренером. Пам’ятаю, вони також двічі обіграли «Шахтар», і це не випадково. «Оболонь» показала всю свою серйозність. Якщо не поставитися до суперника належним чином, за це можна поплатитися. Візьміть хоча б наш виїзний матч минуломого сезону, коли впродовж гри ми вели 2:0, а в результаті зіграли внічию.

- Якщо минулого сезону «Оболонь» вважалася «грозою авторитетів», то в нинішньому програла «Шахтарю» в першому турі 0:4…


- Видно, що вони не в такій хорошій формі, як минулого року. Скажу так: нам не потрібно думати про «Оболонь», нехай вони думають про нас. Повторюся, якщо ми викладемося на 100%, проблем не виникне. «Динамо» явно сильніше, потрібно забити швидкий гол, тоді все буде гаразд.

- Напевно, на цій грі буде присутнім представник «Рубіна». Яке враження збираєтеся на нього справити?

- Між «Рубіном» та «Динамо» секретів бути не може. Всі все один про одного знають: про гравців, стиль гри…

- Наскільки складно буде перелаштуватися на дворазовий режим матчів?

- Не складно, оскільки ми вже три роки граємо в такому графіку. У розпорядженні тренера багато футболістів. Є з кого обирати склад на гру, щоб усі встигли відновитися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер